Bastard Manhwa'sı nasıl okunur?

Kerem Bildik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar belirli bir süredir manhwa okumaya merak sardım. Öyle fansublardan ya da scanslardan özel bir şeyler aramıyorum. Yakın zamanlarda sweet Home okudum, aynı yazarın yazdığı bastard Manhwas'ı da bayağı önerilmiş ancak okuyacak bir yer bulamadım. Hangi siteye bakarsam ya açılmıyor ya da 1. chapterden başlamıyor. Sizin bu manhwayı okuduğunuz bir site varsa bana atar mısınız? Ben de okuyayım.

Hocam webtoon TR'den okudum daha bugün bitti. Seriyi birisi top 20 mangasına koymuştu merak edip başladım da hiç beklediğim gibi değildi gram da sevemedim. Siz beğenir misiniz bilmem ama çok güzel bir şey beklemeyin derim. Seriyi bitirdikten sonra seri hakkındaki fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.

Hocam webtoon TR'den okudum daha bugün bitti. Seriyi birisi top 20 mangasına koymuştu merak edip başladım da hiç beklediğim gibi değildi gram da sevemedim. Siz beğenir misiniz bilmem ama çok güzel bir şey beklemeyin derim. Seriyi bitirdikten sonra seri hakkındaki fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
tamamdır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı