Çözüldü Batman Arkam Knight 0x00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Önal

Centipat
Merhaba ben sizden 0x00007b hatasının çözümünü isteyeceğim çünkü Recep abinin verdiği DirectX'leri kurduğum halde olmadı. Sistemim 64 Bit VC redistlerin hepsini kontrol ederek yükledim ve kurdum. Şöyle oluyor Batman Arkam Knight açılıyor başka bir oyun hata veriyor ve process monitörle inceliyorum, DLL dosyasıın kaynağını bulup kuruyorum ama busefer Arkham Knight'de bozuluyor. Bilgisayara format attığımdan beri durum böyle. Yaklaşık 2 aydır arama falan yapıyorum ve 2 aylık araştırmada hiçbir şey elde edemedim. Olmazsa en son PC teknik desteğine gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLL'ler şunlar (Dinput8 Msvcr100, Msvcp100)
Hata raporunu tek tek, her oyun için ayrıyeten oluşturup yüklemeniz gerekiyor. Daha önce de söyledim aynı DLL dosyasıyla tüm sorunları çözemeyeceğinizi.

Rehbere uyarak hata raporu oluşturup, burada paylaşınız.

Ben şimdi hepsini repair yaptım, gereken VC Redits, ama gene aynı sorun devam ediyor. Silip yüklemem mi gerek? Yardım ederseniz sevinirim.

Rapor paylaşır mısın? Yardım almak istiyorsan neden söylenenleri yapmıyorsun ki? Elle tek tek dosya ekleyince daha kötü bozulmuş oluyor, yardım almak istiyorsan önce denileni yapmayı dene lütfen.

Sirayla, tekrar bastan anlatiyorum.

1) Process Monitor ile her sorun yasadiginiz oyun icin bir hata raporu olusturmaniz gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin verdiginiz DLL dosyalari hatanin kaynagi olmayabilir. Muhtemelen diger konularda gördügünüz dosyalardan yola cikarak böyle bir tahminde bulunuyorsunuz. Dosyalari yazili olarak degil, hata raporu olusturup yükleyeceksiniz.

2) Olusturdugunuz dosyalari konuda belirtilen upload sitelerine yükledikten sonra buraya atacaksiniz.

Unutmayin, her oyun icin ayri bir rapor olusturacaksiniz.

Aslinda rehber gayet acik ve net bir sekilde yazilmis. Neden bu kadar zorluk cektiginizi anlamadim.

Sirayla, tekrar bastan anlatiyorum.

1) Process Monitor ile her sorun yasadiginiz oyun icin bir hata raporu olusturmaniz gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin verdiginiz DLL dosyalari hatanin kaynagi olmayabilir. Muhtemelen diger konularda gördügünüz dosyalardan yola cikarak böyle bir tahminde bulunuyorsunuz. Dosyalari yazili olarak degil, hata raporu olusturup yükleyeceksiniz.

2) Olusturdugunuz dosyalari konuda belirtilen upload sitelerine yükledikten sonra buraya atacaksiniz.

Unutmayin, her oyun icin ayri bir rapor olusturacaksiniz.

Aslinda rehber gayet acik ve net bir sekilde yazilmis. Neden bu kadar zorluk cektiginizi anlamadim.

Hata Raporu:Logfile.rar

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    230,4 KB · Görüntüleme: 46
Hata veren paketleri kaldırın ya da onarmayı deneyin, daha sonra yeniden yükleyeceksiniz. Sisteme yüklü Visual C++ paketlerinin ekran görüntüsünü atın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı