Batman Arkham Collection indirimli şekilde nereden alınır?

f12wx

Hectopat
Steam yaz indirimlerinde 600 TL'lik bir alışveriş yaptım ve Batman Arkham Collection paketini de alacaktım ama unutmuşum ve zamlanarak 102 TL olmuş. İndirimli fiyatı ile alabilir miyim satabilen siteler var mıdır?

21 Temmuz'da Epic Games indirimleri olacak orada indirime girebilir.

Steam'den almak istiyorum.

Steam yaz indirimlerinde 600 TL'lik bir alışveriş yaptım ve Batman Arkham Collection paketini de alacaktım ama unutmuşum ve zamlanarak 102 TL olmuş. İndirimli fiyatı ile alabilir miyim satabilen siteler var mıdır?

Yav şu moderatör başlığı değiştirmiş ve konuyu farklı göstermiş anlamıyorum yazıdığım başlıkta ne varsa. Gayet açıklayıcı bir şekilde "Batman Arkham Collection indirimini kaçırdım!" yazdım ve konuyu değiştirerek nereden alınır yazmış.

24 Temmuz'da gizlilik festivali başlıyor ama o zaman indirime girer mi girmez mi bilmiyorum. O tarihe kadar zamlanma olasılığı da var.

Yav şu moderatör başlığı değiştirmiş ve konuyu farklı göstermiş anlamıyorum yazıdığım başlıkta ne varsa. Gayet açıklayıcı bir şekilde "Batman Arkham Collection indirimini kaçırdım!" yazdım ve konuyu değiştirerek nereden alınır yazmış.

Yazdığı şey normal, sen konuda daha ucuza nereden alırım demişsin, senin yazdığın konu başlığı saçma.

Nedir bu Epic nefreti anlamıyorum, gayet düzgün çalışan bir Launcher.

Yazdığım konu başlığının neresi saçma anlayamadım.
İndirimi kaçırdım demek dert yanıyormuşsunuz gibi bir anlam veriyor ve Steam üzerine yoğunlaştırıyor. İndirimli şekilde nereden alınır demek ise alternatif platform önerisinin altını çiziyor başlıkta, böylece insanlar içeriğe gitmeden konunun ne olduğunu daha iyi kavrayabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı