Batman: Arkham Knight İnceleme

Serinin kendisi zaten kaliteli. Bir Batman yapımının kötü olması beklenmez. Oyun kaynağı açısından da tam biçilmiş kaftan. Karakterler, araçlar, hikaye, mekan vs. vs. Tam oyun için ya.

Gel gelelim ben bu oyunu oynarken zorlandım. Klavyede oynuyorum oyunları ve bildiğin zor geldi. Bir de yönlendirilmeyi çok istedim oyunda. Bazı görevlerde kala kaldım. Açık dünya ara bul yok.

Gelgelelim ben bu oyunu oynarken zorlandım. Klavyede oynuyorum oyunları ve bildiğin zor geldi. Bir de yönlendirilmeyi çok istedim oyunda. Bazı görevlerde kala kaldım. Açık dünya ara bul yok.

Ben bu oyundan önceki Batman oyunlarını arka arkaya oynayıp buna geçtiğimden dolayı sisteme aşinaydım o yüzden yabancılık çekmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceleme harika olmuş. Kesinlikle mekanikleri arşa çıkarmış önceki iki oyuna göre fakat Arkham City'nin o merak uyandıran sağlam senaryosu bu oyunda olsaydı bir de ah ah...

Oyunda anlamadığım tek bir şey var o da Arkham Knight karakterinin akıbetinin ne olduğu. En sona Batman'i kurtardıktan sonra bir daha gözükmüyor tamamen ortadan kayboluyor. Hani oyuna ismini veren karakter bu öyle sıradan bir yan karakterde değil ki. Jason Todd olduğu açığa çıktıktan sonra Batman ile bir yüzleşmeleri olsaydı en azından, o da yok. Keşke Arkham Origins oyunundaki Deathstroke boss savaşı gibi bir savaş yapsalardı Batman ile. Daha sonra da adam akıllı bir yüzleşme olsaydı, geçmişte yaşanan olaylar hakkında konuşsalardı falan. Boss savaşı bile diyemeyeceğim, yan görevlerde yaptığımız sıradan bir aksiyon sekansı koymuşlar sadece. Ondan sonra da saniyelik bir kaç diyalog ve bitti. Bu mu yani? Tekrar söylüyorum oyuna ismini veren karakter bu, neden bu kadar kestirip atmışlar anlam veremedim. Oyunla ilgili en büyük şikayetim bu benim.

Hocam ben Jason Todd'un kendisini gösterdiği bölümde takıldım. Bizi bir yere kilitleyip 30 saniye içinde kaçmamızı, yoksa zehirli gaz ile öleceğimizi söylüyor. Ben burayı geçemedim 7-8 kere denememe rağmen. Ne yapmam gerekiyor?

Edit: Hallettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…