Batman oyununa Türkçe yama yüklerken virüs bulaştı

Sadece virüs olarak mı gösteriyor? Bilgisayar performansını etkiledi mi?

Bu benim kullandığım yama değil. Kaspersky ile tam tarama yaptınız mı?

Yapıyorum hocam şu an.

Sadece virüs olarak mı gösteriyor? Bilgisayar performansını etkiledi mi?

Bilmiyorum hocam FPS düşüşü yaşamadım şu anlık.

Hocam yamayı indirdiğiniz site Türkiye'nin en güvenilir yama sitelerinden biri muhtemelen false positive. Kaspersky ile tam tarama yapın yeterli içiniz rahat edecekse ona bile gerek yok bence. Muhtemelen taramadan da bir şey çıkmayacaktır.

Hocam dediğim gibi şu an bilgisayarımda sadece Valorant ve Steam var. Bir de Steam'den yüklediğim oyunlar başka bir uygulama yok. Büyük ihtimalle o yamadan dolayı bulaştı.

Hocam dediğim gibi şu an bilgisayarımda sadece Valorant ve Steam var. Bir de Steam'den yüklediğim oyunlar başka bir uygulama yok. Büyük ihtimalle o yamadan dolayı bulaştı.
Hocam muhtemelen bir şey bulaştığı yok Kaspersky tarama bitsin temiz çıkarsa takmayın kafanıza çıkmazsa bir şeyler bulursa da karantinaya alıp silersiniz dediğim gibi site güvenilir çevirmen de çoğu oyun çeviri ekibinin içinde olan birisi çoğu yamada ismi bulunuyor yani muhtemelen false positive.

Hocam muhtemelen bir şey bulaştığı yok Kaspersky tarama bitsin temiz çıkarsa takmayın kafanıza çıkmazsa bir şeyler bulursa da karantinaya alıp silersiniz dediğim gibi site güvenilir çevirmen de çoğu oyun çeviri ekibinin içinde olan birisi çoğu yamada ismi bulunuyor yani muhtemelen false positive.

Tamam hocam sonuç çıksın paylaşırım.

Bilmiyorum hocam, FPS düşüşü yaşamadım şu anlık.

Dediğim gibi false-positive, o site güvenilir. Adamlar yıllardır bu işi yapıyor ve sektörde bir numaralar. Bu tarz yama programlarının virüs olarak görülme sebebi de içindeki kodlamalardan dolayıdır. Bu tarz programlar virüs olmasa bile virüs programları tarafından virüs olarak algılanabiliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı