Batman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü neden düşük puanlı?

Katılım
6 Temmuz 2021
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ve üniversiteleri araştırırken şöyle bir üniversite buldum.

BATMAN ÜNİVERSİTESİ (Devlet)Bilgisayar MühendisliğiSAY30284,20305297.074

Bu kadar düşük puan ile bilgisayar mühendisi olunabilir mi onu merak ettim. Eğer olunabiliyorsa bu nasıl bir üniversitedir sizce?
 
Nasıl bir üniversitedir bilmem ama üniversiteye Batman'a gidilmez. Çok sıkıcı olur.
 
Benim kız arkadaşım okuyor Batman üniversitesinde güzel bir üniversite sayılmaz ama kötü de değil puan düşük diye çok berbat demeye gerek yok. Tek kötü yanı eğer bu bölüm merkez kampüsteyse yaşadın demektir çünkü Batman'da tek bir cadde var gezmek çok uzun bir caddedir Diyarbakır caddesi diyorlar ve AVM'den tut her şeyi orada bulursun parklar kafeler kısacası her şeyi ve merkez kampüs bu caddeye yakın kız arkadaşımın sık sık yanına giderim oradan biliyorum ama eğer ki batı raman kampüsüne düşersen (kız arkadaşımın olduğu yer) işte o zaman yandın. Çünkü orası otobüsle şehir merkezine o söylediğim caddeye 40-50 dakika uzaklıkta ve bayanlar için hiç güvenli değil. Mesela ben daha kız arkadaşımı kesinlikle taksiyle göndermedim çünkü toki evleri var ve o evlerden sonra bir sokak lambası bile olmadan sadece araç farlarıyla 20 dakika daha yol gidiyorsunuz ve üstelik Toki'den sonra ev kalmadığından dolayı otobüste kimse de kalmıyor ve bu durum bayan öğrenciler için pek iyi olmuyor. Malum ülkemizde kadınlar çok güvende oldukları için de taksiye bile bindirmem her zaman otobüsle gider gelir. Ve bir de doğu olması kafa karıştırıcı birazcık terör falan yok ama her yer kürt dolu ve milliyetçi kürtler değil bunlar bildiğin hdp mitingi yapılıyor herkes mitinge koşuşturuyor öyle insanlardan bahsediyorum yani resmen silahsız terörist hepsi.
 
Batmanlıyım. @xCCessaRRx söylediği şeyler Suriyeliler olmasaydı yanlış derdim ama diyemiyorum. Sana tek önerim @xCCessaRRx söylediklerine ek olarak kadınsan erkeklere, erkeksen kadınlara 10 cmden fazla yaklaşma. Çünkü biraz dindar ve biraz geleneksel bir yöre. Safii mezhebinde evlenebileceğin kişilere dokunmak abdesti bozduğundan (erkek için; kızı, teyzesi, annesi ve anneannesi hariç herkes, kadın için de tam tersi) alışkanlık olarak birbirlerinden uzak dururlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı