Warzone 2.0'a girerken size soruyor olması gerekiyor. Warzone 2.0'mı Caldera mı oynamak istiyorsunuz diye orada server seçer gibi giriyorsunuz.Anladım 2.0 optimizasyon sorunlu olduğundan oynayamıyorum. Warzone caldera ücretli mi? Değilse nasıl yükleyebilirim?
Tam olarak açıklayayım aklınızda soru işareti kalmasın. Warzone çok uzun bir bakıma alındı. Bu sırada da Warzone 2.0 çıkarıldı. İnsanların bütün hesapları Warzone 2.0'ye aktarıldı sanki güncelleme gelmiş gibi yaptılar ama aslında oyunlar değişti. Eski Warzone'nun ismide Warzone Caldera olarak değiştirildi ve çoğu içerik, çoğu mod, çoğu harita kaldırldı sadece Caldera haritası bırakıldı. Şuanda Warzone Caldera'yı oynayabiliyorsunuz ama sadece BG modu var tek bir harita var. Bütün içerikler Warzone 2.0'a aktarıldı.Anladım teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam.
Tam olarak açıklayayım aklınızda soru işareti kalmasın. Warzone çok uzun bir bakıma alındı. Bu sırada da Warzone 2.0 çıkarıldı. İnsanların bütün hesapları Warzone 2.0'ye aktarıldı sanki güncelleme gelmiş gibi yaptılar ama aslında oyunlar değişti. Eski Warzone'nun ismide Warzone caldera olarak değiştirildi ve çoğu içerik, çoğu mod, çoğu harita kaldırldı sadece caldera haritası bırakıldı. Şu anda Warzone Caldera'yı oynayabiliyorsunuz ama sadece bg modu var tek bir harita var. Bütün içerikler Warzone 2.0'a aktarıldı.
Warzone 2.0'a girerken size soruyor olması gerekiyor. Warzone 2.0'mı Caldera mı oynamak istiyorsunuz diye orada server seçer gibi giriyorsunuz.Anladım 2.0 optimizasyon sorunlu olduğundan oynayamıyorum. Warzone caldera ücretli mi? Değilse nasıl yükleyebilirim?
Teşekkür ederim.Warzone 2.0'a girerken size soruyor olması gerekiyor. Warzone 2.0'mı Caldera mı oynamak istiyorsunuz diye orada server seçer gibi giriyorsunuz.
Öyle bir şey yok. Sadece Warzone 2.0 var.
Optimizasyonu eskisi gibimi halen hocam?Şu anda 1. oyunun serverleri açık ve hala oynayan çok insan var. Ben oynuyorum hala.
Optimizasyonu eskisi gibi mi halen hocam?
Giriş kısmını bulamadım.1050 Ti ile rahatça oynuyorum 60 FPS.
Giriş kısmını bulamadım.
Modern Warfare üzerinden giriyorum ben. Ana menüde multiplayerin altında Warzone caldera yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.