Battlefield 1 Hala Alınabilir mi?

Arkadaşlar hayatımda neredeyse hiç Battlefield'ı doğru düzgün oynamamış biri olarak Battlefield'ı Multiplayer modunda oynamak istiyorum. Battlefield 5'in fiyatı uçmuş bir durumda. BF 1 izlediğim kadarıyla güzeldi ve şu anda ucuza bulunabiliyor ancak Multiplayer modunda oynayan oyuncu sayısı ne durumdadır? Multiplayer için BF 1 alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi satış rakamları açıklanmadığı için net şekilde söyleyemeyiz ama BF 1 için söylenen rakamlar 25 milyon civarı iken, BF 4'te 15, BF 3'te ise biraz daha düşük kalıyor. Piyasaya baktığımda kendi gözlemlerime de dayanarak, BF 1'in en çok satan BF oyunu olduğunu düşünüyorum. Özellikle çıktığı yıl ve getirdiği yenilikler açısından da çok beğenilen bir oyun oldu. Hatta bana göre BF 5'in pek beğenilmemesinin nedenlerinden biri de, BF 1'in çok iyi olmasıdır. @Mr.Bubbles

Ama oynayan sayısı şu günlerde biraz az sanırım. Birkaç ay önce girdim. Haritada tek başımaydım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı