Battlefield 1 hala alınır mı?

Kütüphanemde duruyordu, geçen hafta 1 kez daha bitirdim. Çok keyifli ancak ana hikayesi çok kısa, DLC'lerle oynanış süresini uzun tutabilirsiniz single'da. Multisi ise hala fena değil, serverları çok dolu değil ama boşta değil.

Kesinlikle alınır. Ben şu anda bile Battlefield 3'ün multiplayer modunda saatlerimi harcıyorum. O yüzden oyunun biraz eski olmasına takılma. Bence kaliteli bir oyun ve sizlerin de dediği gibi serverlar hala dolu.

PS4'te sunucuları özellikle sabah ve öğle saatlerinde az oluyor. PC için hiçbir şey diyemem. Onun dışında oyun çok eğlenceli.

PC serverları hala çok aktif. Oyunun hikaye modu için alacaksanız hiç almayın daha iyi. MP kısmıyla ilgileniyorsanız sizi yeterince tatmin edecektir.

PC serverları hala çok aktif. Oyunun hikaye modu için alacaksanız hiç almayın daha iyi. MP kısmıyla ilgileniyorsanız sizi yeterince tatmin edecektir.
Ben 3 sebep için hikaye modunu oynarım

1. Peacekeeper tabancası için.
2. Kupalar ve platinyum kupa için (PS4'te olduğum için)
3. Oynamak için.

Oyunun hikaye modu kısa ama aşırı iyi. Çok derinden etkiliyor insanı. Bu oyunu zaten genelde online için alıyorlar. Hikaye 5 saat falandı galiba en baba 7 saat

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı