Battlefield 1 hala oynanıyor mu?

Yorumlarınız için teşekkürler. Belirtmeyi unutmuşum ben PC üzerinden oynuyorum.
PC için konuşayım. Filtrelemeyi güzel yaparsanız dolu sunucular az değil. Boş diyenler sanırım hızlı eşleşme yoluyla girmeye çalışıyor.
Evet hızlı eşleşme direkt boş oyuna atabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nasıl filtreleme yapılmalı anlatılan video.
 
Gerçek mi? Gerçek savaşta atlar bombardıman uçaklarının üstüne atlamıyor, askerler de deli dana gibi koşuşturmuyor :D
Böyle düşünürseniz hiçbir oyun gerçekçi gelmez. Sonuçta hangi oyunda öldüğünüzde oyun artık sizin için bitiyor? 🙃 En azından o atmosferi çok iyi veriyor bence
Yaklaşık 2 hafta önce bitirdim, hala güzel bir oyun ancak ana hikayesi çok kısa. DLC'leri de alınırsa oynanış süresi uzatılabilir
Oyun zaten hikayesi için değil Multiplayer'i için alınıyor, hikayesi en azından var denmesi amacıyla koyulmuş ki yine de güzel hikayeler var.
 
Gerçek mi? Gerçek savaşta atlar bombardıman uçaklarının üstüne atlamıyor, askerler de deli dana gibi koşuşturmuyor :D
Ben kulaklığı takınca onu hissediyorum, seninde söylediklerin savaşta olan şeyler :) modern savaş değil o gerektiği zaman baltayla kürekle dalacaksın :) ama oyun gerçekten savaş hissi veriyor.
 
Kesinlikle, atmosferi çok beğeniyorum ben de. Fakat insurgencydeki gibi canınız kıymetli değil bu oyunda, herkes merminin önüne atlıyor.
 
Her şeyden önce Bf1 in savaş atmosferini en iyi düzeyde yansıtan oyunlardan biri olduğunu düşünmekteyim ki Bf5 bf4 vs. de oynamışlığım var. Ama BF5 (en güncel oyun olduğu için onu örnek verdim) renk paleti vs. sağ olsun sanki savaş değil de parti havasında bir oyun. Bunun dışında oyun hala oyuncu dolu. Neye dayanarak böyle bir konu açtınız açıkçası anlayamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı