Battlefield 1 mi Battlefield 5 mi?

enhayemu

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Battlrfield 1 ve 5 şu an Steam üzerinde bayağı indirimli. Ben de hangisini alsam diye düşünüyorum. Sizce Battlefield 5 mi Battlefield 1 mi? 7 TL daha verirsem 5'i alabiliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
Battlrfield 1 ve 5 şu an Steam üzerinde bayağı indirimli. Ben de hangisini alsam diye düşünüyorum. Sizce Battlefield 5 mi Battlefield 1 mi? 7 TL daha verirsem 5'i alabiliyorum
Oyun hissiyatı olarak bf1 daha keyif veriyor bana. Gerçi 5 i hiç oynamadım ama yinede bf1 daha bi ayrı havada. BF1 deki en leş durum yerdeki uçak savarların aşırı güçlü ve anlamsız saçma olmaları. Onun dışında yerden oynuyorsanız bf1 :D

Selamlar,
Battlrfield 1 ve 5 şu an Steam üzerinde bayağı indirimli. Ben de hangisini alsam diye düşünüyorum. Sizce Battlefield 5 mi Battlefield 1 mi? 7 TL daha verirsem 5'i alabiliyorum.

Battlefield ™ v Definitive Edition.
41,99 TL
Battlefield 1 ™ revolution.
33,59 TL
Battlefield 4™ Premium Edition.
25,19 TL
Bu fiyatlara aldım 6 eki @ 4:36 tarih ve saatin de :)

Battlefield 5'i alacağım. Zaten 2 saat'i ve 14 günü geçmediğim sürece iade edebiliyorum. Eğer zevk almaz isem bu sefer Battlefield 1'i alacağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı