Battlefield 1 nereden alınır?

Justin yü50
Hocam oradan direkt alın verin 55 lira kurtulun şu beladan hem zaten çok pahalı değil.
O paket içinde multiplayer varmı acaba onu dusunuyorum hocam
kardeşim şimdi sorduklarıma cevap ver sade online modunu oynuycakmısın yoksa oynarsanda ne kadar süre oynarsın.
Sadece online oynayacağım hocam. Gunde maks 2 saat

Justin YÜ50

O paket içinde multiplayer var mı? Acaba onu dusunuyorum hocam

Sadece Online oynayacağım hocam. Gunde maksimum 2 saat

Şimdi eğer 2 ay oynarım diyorsan bir site var 9 liraya şu an 2 aylık Game Pass satıyor. Game Pass'te ise 100'den fazla oyun var. Hepsi orijinal gönül rahatlığı ile oynayabilirsin. Şu linke basıp Game Pass'teki oyunlara bakabilirsin. Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox

Site ismini reklam olması diye söylemedim uyarı yemekten bıktım saçma sapan yardım ederken kusura bakma yoksa söylerdim.

Oyunu max 30 saat oynar silersin çünkü oyun ne kadar güzel olsa da zor bir oyun ve şuan oyunda elit komandolar var. Yani seni görmeden kesiyorlar buda seni soğutur. Gamepass ile dene derim sonra beğenirsen alırsın steam de 78 tl ye tam sürüm satılıyor.

Kafanız karışmış olabilir. Xbox game pass sadece xbox platformunda yok. Game pass fır pc de var. Aylık cüzi bir miktar ödeyerek yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz. İnternette satılan kodlar neden ucuz diye sorarsanız insanlar bazı yerlerden kazandıkları kodları kullanmayıp ucuza satıyorlar. Fakat yine de dikkatli olmak gerekir.

Uzun süre Online modunu oynarım diyorsanız alın, bence önce Game Pass alıp denemek daha mantıklı olur baktınız gamepasside kullanıyorsunuz hem BF1 oynarsınız hem de gamepasstekileri. Game Pass alınca asla başka bir oyunu ellemem diyorsanız da alın gitsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı