Battlefield 1 nereden alınır?

Hocam arkadaşa game pass aldırmak daha mantıklı değil mi? Sonuçta daha ucuza yöneliyor bari en ucuzuna yönlendirelim. 55 lirayla sitelerden kod şeklinde yaklaşık 1 yıllık game pass çıkarır.
Hocam Game pass de battlefield 1 ve 5 göremedim ama yokmu?
Oyunu max 30 saat oynar silersin çünkü oyun ne kadar güzel olsa da zor bir oyun ve şuan oyunda elit komandolar var. Yani seni görmeden kesiyorlar buda seni soğutur. Gamepass ile dene derim sonra beğenirsen alırsın steam de 78 tl ye tam sürüm satılıyor.
Orası dogru hocam hak veriyorum. Tam surum derken içerisinde silah paket vs varmı yani revelation paket mi? Yoksa duz standart olan mı? Cunku standart olanda sadece oyun var diye biliyorum. Silah paket vs yok.
Site ismini reklam olması diye söylemedim uyarı yemekten bıktım saçma sapan yardım ederken kusura bakma yoksa söylerdim.
Site ismini özelden paylasırmısın hocam rica etsem?

Son düzenleme:
Hocam Game pass de battlefield 1 ve 5 göremedim ama yokmu?

Orası dogru hocam hak veriyorum. Tam surum derken içerisinde silah paket vs varmı yani revelation paket mi? Yoksa duz standart olan mı? Cunku standart olanda sadece oyun var diye biliyorum. Silah paket vs yok.

Site ismini özelden paylasırmısın hocam rica etsem?
Xbox Gamepass Ultimate + Ea Play 2 AY Digital Kod Hemen Teslimat Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu 16 lira.
Bu 9 Lira.
Ayrıca Game pass içinde tüm battlefield oyunları var. Korkmayınız.

Xbox Gamepass Ultimate + Ea Play 2 AY Digital Kod Hemen Teslimat Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu 16 lira.
Bu 9 Lira.
Ayrıca Game pass içinde tüm battlefield oyunları var. Korkmayınız.
Hocam 9tl lik olan ile 16tl arasında ne fark var? Birinde ea play var herhalde o yuzden mi?

Hocam 9TL'lik olan ile 16TL arasında ne fark var? Birinde EA Play var herhalde o yuzden mi?

Hayır ikisi de aynı ikisinde de aynı oyunlar var. Tek fark fiyat hangisine güvenip alırsın bilmiyorum. Seç hangisinden almak istersen oradan al. Bak yorumlarına falan seç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya da bak istersen.

Hayır ikisi de aynı ikisinde de aynı oyunlar var. Tek fark fiyat hangisine güvenip alırsın bilmiyorum. Seç hangisinden almak istersen oradan al. Bak yorumlarına falan seç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya da bak istersen.

Çok teşekkür ederim hocam. Hayırlı bayramlar

Hayırlı Bayramlar inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Hocam kodu aldım. Kodu aktive ettiğimde 2 ay kullanacağım. Hoşuma gitmedigi zaman iptal edebiliyor muyum? 2 ay sonra aylık 45tl yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-03-14-17-51-026_com.teamviewer.teamviewer.market.mobile.jpg
    Screenshot_2022-05-03-14-17-51-026_com.teamviewer.teamviewer.market.mobile.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 39
Hocam kodu aldım. Kodu aktive ettiğimde 2 ay kullanacağım. Hoşuma gitmedigi zaman iptal edebiliyor muyum? 2 ay sonra aylık 45tl yazıyor.
kullandığında başlıyor. Kartın otomotik ödemesini iptal etmeyi unutma hesap ayarlarından. Bir de her zaman ucuza bulursun. Hangi siteden aldın söyler misin?

kullandığında başlıyor. Kartın otomotik ödemesini iptal etmeyi unutma hesap ayarlarından. Bir de her zaman ucuza bulursun. Hangi siteden aldın söyler misin?
Kullanmadığım kart ekledim hocam genede iptal ederim. Kabasakal aldım hocam 15dk kodu verdiler. EA nin uygulamasını indirmek g rekiyor herhalde hocam Battlefield serisi için .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı