Battlefield 1 nereden indirilir?

darendeliveli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Battlefield 1 satın alacaktım indirimde olmasına rağmen çok pahalı cidden (benim için en azından). Kaçak almayı ya da en son çare torrent düşünüyorum. Beni yönlendirir misiniz rica etsem? Tanıdık biri ben oyun satıyorum, 30 TL için de bayağı ojinal oyun var dedi. Güveilir midir hesap? Sadece bana özel, başkası giremiyormuş?

Arkadaşlar merhaba, ben Battlefield 1 satın alacaktım indirimde olmasına rağmen çok pahalı cidden (benim için en azından). Kaçak almayı ya da en son çare torrent düşünüyorum. Beni yönlendirir misiniz rica etsem? Tanıdık biri ben oyun satıyorum, 30 TL için de bayağı ojinal oyun var dedi. Güveilir midir hesap? Sadece bana özel, başkası giremiyormuş?
Hocam forumda konu açmıştım. Ben kendi hesabımı satıyorum. Battlefield 1 ve FIFA20 40 TL'ye satıyorum. Papara veya Tosla üzerinden.

Battlefield 3 şuan bedava buradan bilgi alıp yapabilirsin kendim de yaptım bu arada.

Hesaplar değiştirebilir olsa bile sonradan hesabın gerçek sahibi tekrar hesabı geri alabilir. Tavsiyem Eneba gibi sitelerden Origin Key kovalamanız, BF4 35 TL satın almıştım. Ayrıca aylık belli bir ücret ödeyerek EA PLAY abone olabilirsiniz EA Bütün oyunlarından yararlanabilirsin.

44 TL, Türk Telekom internet müşterilerine 12 taksit oluyor.

EA Play sistemine abone olarak oynayabilirsiniz. Öyle ucuza hesap satılan siteler güvenli değil. 1 hafta oynarsın, sonra aynı gecenin sabahı bir de bakmışsın ki hesabın şifresi değişmiş. Korsan olarak da indirdiğine değmez, zaten adam gibi bi' hikayesi yok.
Ek olarak, Playstore gibi yerlerde indirim olabiliyor, takip etmek lazım.

Sattığı şey çalıntı hesaplar. Sana özel de değildir hesaplar, satmak için yalan attığı çok belli. Açıkçası ben kendim Crack oyun oynamam ama ülkemizde oyun oynamak gerçekten çok lüks bir şey artık. Sizleri de anlıyorum, o yüzden daha uygun olan EA'nin aylık oyun aboneliğine üye olarak bir sürü oyununa erişebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı