Battlefield 1 paket önerisi

Gilgamesh03

Kilopat
Yakın zamanda Battlefield 1 almak istiyorum ama oyunun hep yan isimli ürünleri var. Yani DLC isimleri gibi. Hangisi orijinal olan bilmiyorum. Premium Pass alınca oyun da dahil oluyor mu yoksa sadece DLC mi oluyor tam bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Premium Pass sadece 4 adet genişleme paketini içeriyor, ana oyunu içermez.

Origin mağazasında şu an oyunun iki versiyonu satılıyor.
  • Standart Edition: Sadece ana oyun.
  • Revolution: Ana oyun + Premium Pass + Savaşın Kahramanları Paketi.
Benim tavsiyem standart olanı alın, Premium Pass zaman zaman bedava veriliyor.

Premium pass alırsan ana oyun da dahil oluyor tabi ki.

Yanlış bilgi yok arkadaşlar. Admin ve Mod kardeşler boş laf salatası yapmışlar. Zaten alabileceğiniz 2 oyun seçeneği mevcut bunlardan premium mevcut olana tıklarsanız ana oyun dahil bütün ek paketleri alırsınız. zaten ana oyun olmadan ek paketleri satmıyorlar. ;)

Yanlış bilgi yok arkadaşlar. Admin ve Mod kardeşler boş laf salatası yapmışlar. Zaten alabileceğiniz 2 oyun seçeneği mevcut bunlardan premium mevcut olana tıklarsanız ana oyun dahil bütün ek paketleri alırsınız. zaten ana oyun olmadan ek paketleri satmıyorlar. ;)
Yanlış bilgi. Premium Pass alırsa şunu almış olur: Origin Premium Pass=Season Pass yani ana oyunu kapsamaz. Premium Pass ana oyun olmadan satılıyor, hatta ekim ayında Premium Pass hediye de edildi.(Battlefield 1 için Premium Pass Tekrar Ücretsiz)

Senin söylediğine göre BF1 hediye edildi. :)

Son düzenleme:

Premium Pass sadece 4 adet genişleme paketini içeriyor, ana oyunu içermez.

Origin mağazasında şu an oyunun iki versiyonu satılıyor.
  • Standart Edition: Sadece ana oyun.
  • Revolution: Ana oyun + Premium Pass + Savaşın Kahramanları Paketi.
Benim tavsiyem standart olanı alın, Premium Pass zaman zaman bedava veriliyor.

Şu an için konuşuyordum o yüzden ısrarım. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı