Battlefield 1 Standard Edition oynanır mı?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden Battlefield 1 ile Star Wars Battlefront II arasında kalmıştım ve kararımı Star Wars Battlefront II olarak vermiştim. Gerçekten gayet de keyifle oynuyorum. Fakat Battlefield 1 tarafı için de konu açmak istedim.

Origin hesabımda Battlefield 1 var. Fakat Revolution sürüm değil, standart sürüm. 2018 yılının sonlarında 5 Euro'ya almıştım. Fakat 2019'dan beri oynamıyorum. Bir ara Battlefield 1'i de tekrar oynamak istiyorum, o yüzden kafamda bir soru var.

Battlefield 1 Standard Edition oynanır mı? Yoksa illaki Revolution sürüm mü oynanmalı?

Son düzenleme:
Hem Amazon Prime'dan ücretsiz olarak aldığım Standart sürüm hem de seneler öncesinden edindiğim Revolution paketli BF1 de ayrı ayrı hesaplar halinde duruyor. Açıkçası oynanabilirlik açısından neyi kasettin tam olarak bilemiyorum fakat sunucu doluluğundan bahsediyorsan özellikle Revolution paket dahilinde gelen sayısız DLC haritaları Standartta olmayınca genelde adam akıllı server bulabilmek hele ki sabah ve öğlen vakitleri tam bir zulüm oluyor, yine ekstra gelen bazı güzel silahları kullanamamak da standart sürümün ayrı bir handikapı. Aradaki fiyat farkı senin için mühim değilse Revolution al geç derim, yıl 2022 olsa da hala üzmüyor.

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden Battlefield 1 ile Star Wars: Battlefront II arasında kalmıştım ve kararımı Star Wars: Battlefront II olarak vermiştim. Gerçekten gayet de keyifle oynuyorum. Fakat Battlefield 1 tarafı için de konu açmak istedim.

Origin hesabımda Battlefield 1 var. Fakat revolution sürüm değil, standart sürüm. 2018 yılının sonlarında 5 Euro'ya almıştım. Fakat 2019'dan beri oynamıyorum. Bir ara Battlefield 1'i de tekrar oynamak istiyorum, o yüzden kafamda bir soru var.

Battlefield 1 standard Edition oynanır mı? Yoksa illaki revolution sürüm mü oynanmalı?

Harita açısından alınırlığı var onun dışında kozmetik ben alırdım yine de.

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden Battlefield 1 ile Star Wars: Battlefront II arasında kalmıştım ve kararımı Star Wars: Battlefront II olarak vermiştim. Gerçekten gayet de keyifle oynuyorum. Fakat Battlefield 1 tarafı için de konu açmak istedim.

Origin hesabımda Battlefield 1 var. Fakat Revolution sürüm değil, standart sürüm. 2018 yılının sonlarında 5 Euro'ya almıştım. Fakat 2019'dan beri oynamıyorum. Bir ara Battlefield 1'i de tekrar oynamak istiyorum, o yüzden kafamda bir soru var.

Battlefield 1 Standard Edition oynanır mı? Yoksa illaki Revolution sürüm mü oynanmalı?

Standart oynanır çünkü Origin bazen bedavaya Full DLC dağıtıyor ben ve farklı zamanlarda alan 3 arkadaşım bedavaya Full paket sahibi olduk bu sayede tek yapman gereken Origin'i takip etmek orada bazen DLC'lerde ücret 0 yazıyor.

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden Battlefield 1 ile Star Wars Battlefront II arasında kalmıştım ve kararımı Star Wars Battlefront II olarak vermiştim. Gerçekten gayet de keyifle oynuyorum. Fakat Battlefield 1 tarafı için de konu açmak istedim.

Silah skinleri, kozmetik vb. şeyler için Revolution tercih edebilirsiniz. Ancak haritalar için düşünürseniz tavsiye etmem. Sunucular istenileni tam olarak veremiyor bu durumda da Revolution'a özel haritalar neredeyse çoğu zaman dolmuyor. Oynanış olarak ise bir fark yok. Başta belirttiğim gibi kozmetik vb. şeylere önem veriyorsanız, Revolution satın alabilirsiniz.

Silah skinleri, kozmetik vb. şeyler için Revolution tercih edebilirsiniz. Ancak haritalar için düşünürseniz tavsiye etmem. Sunucular istenileni tam olarak veremiyor bu durumda da Revolution'a özel haritalar neredeyse çoğu zaman dolmuyor. Oynanış olarak ise bir fark yok. Başta belirttiğim gibi kozmetik vb. şeylere önem veriyorsanız, Revolution satın alabilirsiniz.
Benim için kozmetik falan önemli değil. Önemli olan dolu sunuculara rahat erişebilmek. Oyun bularken zorluk çekmemek. Sosyal'de bazı üyeler standart sürümde oyun bulmanın zor olabileceğinden falan bahsetmişti. O yüzden bu durumu merak ediyorum.

Benim için kozmetik falan önemli değil. Önemli olan dolu sunuculara rahat erişebilmek. Oyun bularken zorluk çekmemek. Sosyal'de bazı üyeler standart sürümde oyun bulmanın zor olabileceğinden falan bahsetmişti. O yüzden bu durumu merak ediyorum.
Adsız1.png

Adsız3.png

Anlık olarak aldım şimdi. Üstteki Revolution, alttaki ise Standart sürümden, ikisi de sonuç itibariyle dolu ancak dediğim gibi sabah veya öğlen oynacaksan standart sürümde adam akıllı sunucu bulmak biraz uğraştırıcı, olanlar da genelde ağzına kadar dolu oluyor sırada bekliyorsun baya.

Ben de Revolition sürümüne sahibim. Oyun bulmak açısından dediğim gibi şu an Revolition ile Standard Edition arasında pek fark yok, yani serverlerde doluluk sorunları varken özel haritaların dolması biraz zor. Ancak Revolition Edition alırsanız dolu serverler için sıraya girdiğiniz zaman Standard Edition'a sahip olanların önüne geçebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı