Benim twitterdan Gameplusa etmediğim küfür kalmadı sırf bu hatadan ötürü. Bu arada araştırmalarım sonucu öğrendim ki bu hata şuan sadece Türkiye de alınıyor. Yurtdışında genellikle missing dll hatası veriyor ama sorunun çözümü çok basit. Sorun Nvdia ile alakalı değil sorun Turkcell. O kadar rezil rezalet bir serverları var ki! Bu hatayı almanın sebebi benim anladığım kadarıyla Origin ile Steam serverlarında bi kota var. E bende oyun Originde olduğundan Steamden zaten giremiyorum. Serverlar Türkiye saatlerine göre geç saatlerde boşaldığından ötürü de, gece geç saatlerde girebiliyorsunuz oyuna. Ona da girip oynamak denirse. 100mbps bağlantıya rağmen 720p den bile daha düşük kalitede oyun oynuyorum onda da sık donmalar oluyor.
Allahtan bu insanlara güvenipte 3 aylık almadım hesabı. 75 liram çöpe gitmiş oldu. Ülkede yolunda giden bişey yok arkadaşlar. O yüzden ne kontrol nede yaptırım mekanizması olmadığından, hizmeti verilmeyen hizmete parayı ödedip, sonra da "Destek ile irtibat kurunuz" diye dalga geçebiliyorlar.
Ne diyeyim...