Battlefield 1 varken Battlefield 5 alınır mı?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Battlefield 5, 70 TL olmuştu Origin'de. Resident Evil 2 ise 68 TL Play Store'da. Bu 2 oyundan birini alacağım ama Battlefield daha çok ilgimi çekiyor. Daha önce Resident Evil benzeri bir korku oynamadım, Resident Evil 2 alırsam bu ilk olacak. Battlefield 5 alırken de "Battlefield 1'im varken neden 5 alayım?" diyorum. Çoğu kişi Battlefield 1'i daha çok seviyor. Sizce Battlefield 5 alınır mı? Yoksa 6. oyunun duyurulmasını bekleyip Battlefield 6 mı alayım direkt?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 5, 70 TL olmuştu Origin'de. Resident Evil 2 ise 68 TL Play Store'da. Bu 2 oyundan birini alacağım ama Battlefield daha çok ilgimi çekiyor. Daha önce Resident Evil benzeri bir korku oynamadım, Resident Evil 2 alırsam bu ilk olacak. Battlefield 5 alırken de "Battlefield 1'im varken neden 5 alayım?" diyorum. Çoğu kişi Battlefield 1'i daha çok seviyor. Sizce Battlefield 5 alınır mı? Yoksa 6. oyunun duyurulmasını bekleyip Battlefield 6 mı alayım direkt?
Şahsen bf5 i bf1 den daha çok sevmeme ve oynamama rağmen yine de bf1 öneririm. Bf1 daha iyidir.

Bence Battlefield 5 daha iyi 1. oyundan. Resident Evil olayına gelince bence o oyunada göz gezdirin. Resident Evil 2 Remake yi şahsen oynadım ve şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlar sırasına girdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı