Battlefield 1 ve 5 alınır mı?

492457

Hectopat
Hikaye modunu biraz oynamıştım sürekli bölüm değişiyordu kısa sürelerle. Beğenmemiştim sizce şu an alınır mı? Ne zaman indirime girer ve nereden alınmalı?

Hikaye modunu biraz oynamıştım sürekli bölüm değişiyordu kısa sürelerle. Beğenmemiştim sizce şu an alınır mı? Ne zaman indirime girer ve nereden alınmalı?

İlk oyun Steam'de ucuz 92 TL. 5. Oyunu almanı önermem. İlk oyunun hikayesi güzel aslında savaşın farklı taraflarını anlatıyor hikayesini oynamasan bile Online'ını oynarsın bence 92 TL bayağı ucuz böyle bir oyun için.

Kesinlikle oynanmadan geçilmeyecek oyunlar oynadıktan sonra bırakabilirsiniz ama deneyim etmek şart. En uygun olan yerden alabilirsin.

BF1 tek kelimeyle mükemmel. 5 ondan sonea berbat geliyor. Tanka bazukayla vuruyorsun 8 vuruyor. Tarihsel gerçeklik yapalım derken dengenin içine etmişler, oyun seni otomatik dengelemede Amerika'ya koyuyor, 76 Sherman aldım rahatım dediğin an mapin diğer ucundaki Tiger sana tek atıyor, senin ona verdiğin hasarsa 13 :D. Silahları da zevksiz, çok op event silahlarıyla millet birbirini kırıp geçiriyor. BF1 her açıdan çok daha dengeli ve daha güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı