Hikaye modunu biraz oynamıştım sürekli bölüm değişiyordu kısa sürelerle. Beğenmemiştim sizce şu an alınır mı? Ne zaman indirime girer ve nereden alınmalı?
İlk oyun Steam'de ucuz 92 TL. 5. oyunu almanı önermem. İlk oyunun hikayesi güzel aslında savaşın farklı taraflarını anlatıyor hikayesini oynamasan bile Online'ını oynarsın bence 92 TL bayağı ucuz böyle bir oyun için.
Hocam, iki oyunu da oynuyorum, tavsiye ederim.Hikaye modunu biraz oynamıştım sürekli bölüm değişiyordu kısa sürelerle. Beğenmemiştim sizce şu an alınır mı? Ne zaman indirime girer ve nereden alınmalı?
Kesinlikle oynanmadan geçilmeyecek oyunlar oynadıktan sonra bırakabilirsiniz ama deneyim etmek şart.
Oyna tabi her oyun deneyim edilmeli görmüş olursun hafızanda yer eder.Şimdi arkadaşımda BF5 var. Hikaye modunu da merak ediyorum açıkçası.
Oyna tabii her oyun deneyim edilmeli görmüş olursun hafızanda yer eder.![]()
BF1 beni çok etkilemişti. BF5'te beni çok etkiledi karar veremem. Her oyunun farklı zevki olduğunu düşünüyorum.BF1'in mi hikayesi daha iyi sizce yoksa BF5 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.