Battlefield 1 vs Battlefield 4

Kisisel tercihim Battlefield 1 olurdu. Steam kutuphanemde BF4 yok ama BF1 var. Online modundaki atmosfer oyle her oyunda gorebileceginiz turden bir sey degil gercekten cok sinematik ve guzel. Kafa dagitip stres atmak istedigim zaman girip guzel grafigin tadini cikariyorum, oneririm.

Battlefield 1 daha güncel, hikaye ve grafik kalitesi açısından çok daha iyi. Hem Çanakkale bile var. Ayrıca BF1 online olarak hala aktif bir şekilde oynanıyor.

BF4'ü en son geçen sene yüklemiştim, çok çok nadir olarak online oynayan kişi gördüm. Ama yine de single modu bol aksiyonuyla oynanır ve keyif verir. Oyunun bir kısmıda Azerbaycan'da geçiyor zaten.

Ayrıca Gamepass var ise, Call of Duty serisinide oynayabilirsin. COD MW 3 2011'in kaliteli Türkçe dublaj yaması bile var. Oynanış zaten muazzam kaliteli.

İki oyunda Epic'te 100 TL gibi bir fiyatta. Hangi oyunu almalıyım sizce? Hangi oyun daha iyi? Hangi oyunda serverlar doludur?

Battlefield 4 oynamadım ancak Battlefield 1 her FPS severin deneyim etmesi gerektiği bir oyun. Şu ana kadar bir FPS oyununda gördüğüm en iyi savaş atmosferini veriyor kesinlikle oynamalısınız. ki multiplayer tarafıda şu ana kadar yapılmış en iyi multiplayerlardan birine sahip. single player'ede çerezlik bakar severseniz devam edersiniz fena değildir bana göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı