Battlefield 1 vs Battlefield 4

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7_6700 CPU @ 3.40GHz 3.41 GHz
Corsair Hynix 2x8GB = 16 GB 2400MHz XMP 2.0
Samsung SSD 850 PRO 2TB
MSİ NVİDİA GTX1070
MSİ MS-7978
Steam'de iki oyun da 2 dolara düşmüş. Tanesi 70 TL civarına denk geliyor. Hangisini almam daha mantıklı olur. Grafik, hile vs bakımından. Yardımcı olur musunuz?

Steam'de iki oyun da 2 dolara düşmüş. Tanesi 70 TL civarına denk geliyor. Hangisini almam daha mantıklı olur. Grafik, hile vs bakımından. Yardımcı olur musunuz?

Btf 1 de arasırada bir oyuna hile denk geliyor ama pek sorun olmuyor benim için. Bence ikisini de alın hocam bu kadar indirimdeyken.

Merhaba, ikisi de keyifli ama BF1'de Türklerin olması benim hoşuma gidiyor tercih edilebilir. BF5 için de 2. Dünya savaşı teması hoşuma gidiyor. Bu noktada kendi keyfin devreye giriyor. Uzun zamandır hile görmedim iki oyunda da. Yeni nesil olsun dersen BF5, gaza gelip savaşmak için BF1.

Merhaba, ikisi de keyifli ama BF1'de türklerin olması benim hoşuma gidiyor tercih edilebilir. BF5 için de 2. Dünya Savaşı teması hoşuma gidiyor. Bu noktada kendi keyfin devreye giriyor. Uzun zamandır hile görmedim iki oyunda da. Yeni nesil olsun dersen BF5, gaza gelip savaşmak için BF1.

Hocam ben ikisini de aldım ama BF5 pek sarmadı dediğiniz gibi gaza gelip savaşmak için BF1 çok güzel tercih.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Muhtemelen iki oyunu da alacağım. Teşekkürler.

Merhaba bir şey daha sormak istiyorum.
Konsolda BF1 5 TL'ye düşmüş ama PS Plus aboneliğim yok. Yine de alsam hikayesi için oynanır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı