Battlefield 2042 çıkışından 2 yıl sonra Steam yorumları "Çoğunlukla Olumlu" ya döndü!

Oyun düzelmiştir düzelmemiştir orasını bilmem de şu şirketlerin müşterilerini play tester olarak kullanması aşırı can sıkıcı olmaya başladı. Şirketler iyice alışkanlık haline getirdi bunu.
Onlar da haklı. İstedikleri kadar bozuk ürün çıkartsınlar, seneler sonra asıl yapmaları gereken şeyi yapıp bozuk çıkardıkları ürünü düzeltince insanlar da sanki çok matah bir şey yapmışlar gibi öve öve bitiremiyor bu bozuk çıkan ürünleri. Onlar da doğal olarak hiç uğraşmıyorlar.
Bize mesela bozuk buzdolabı sattıklarında nasıl tepki gösteriyorsak oyun için de aynı şey olmalı. Ama işte insanlar bozuk çıkan oyunun ayıplı mal olduğunu idrak edemedikçe çok daha beterini yapacaklar.
Dediğim gibi; şirketler haklı. Ne gerek var teste falan. Salla gitsin...
 
Şu an gayet oynanabilir durumda, oynanış keyifli.
Sezon 7 de onaylandı 2024 Mart ayında geliyor. Aktif olarak güncelleme alıyor.
1 ve 5'e göre en iyi yanı hile koruması, bu oyunlarda anticheat var mı yok mu belli bile değilken 2042'de EA anticheat var ve görevini iyi yapıyor.
Oynamayı düşünenler şans versin, BF4 artık eski ve oynayanı neredeyse yok. Elimizde kalan modern temalı tek BF oyunu 2042.
 
Son düzenleme:
Modern zamanda geçen BF 3 ve BF4 gibi oyun yapsalar çok güzel olur, hem hikaye hem de mp kısımda (şuan bf 3 ve 4 serverları yoğun değil çünkü) .
 
Oynanışı ve sistemi keyifli, eski hatalarına da pek rastlamadım. Arada bir kafa dağıtmalık oynadığım bir oyundur kendisi, silah kullanımı ve vuruş hissinin de bir ağırlığı var. Silahlar olması gerektiği gibi genel olarak yeni oyuncu dostu silahlar, alıştıkça daha komplike silahlara geçiş yapılıyor.

İsteğe bağlı olarak da başlangıç silahında kalınabilir ki arada pek fark yaratmıyor. Oyunun açık ara en bozuk silahlarından birisi pompalı, şu sınıf neden her FPS oyununda böyle oluyor? Yakından vurduğu zaman aman diletiyor. Onun dışında "indirimde bir bakılabilir oyun"dan "şu anki dönemde bile indirimde alınabilir" sınıfına yükselmiştir benim için. Oyunun eksik yönlerinden birisi doku ve modeller, 2 jenerasyon öncesinin dokularını kullanıyor gibi hissettiriyor oyun. BF 1 ve BF 5 görüntü kalitesi olarak hâlâ zirvede.
 

Geri
Yukarı