Battlefield 2042 nasıl olmuş?

Battlefield değil diyorum oyunun akışı BF ruhuna tamamen aykırı. CoD çakması.
BF1 ve BF5 oyunlarını sevenlerden bu yorumu duydum, evet. BF1 ve BF5 daha yavaş oyunlar ve anlarım BF2042'yi bu yüzden sevmeyeni. Ben BF4'ü çok severim ve hızlı oynanış da seven birisi olarak çok hoşuma gitti.

BF1 ve BF5 oyunlarını sevenlerden bu yorumu duydum, evet. BF1 ve BF5 daha yavaş oyunlar ve anlarım BF2042'yi bu yüzden sevmeyeni. Ben BF4'ü çok severim ve hızlı oynanış da seven birisi olarak çok hoşuma gitti.
Onlar gerçek BF'yi bilen oyuncular. BF serisine 2042 ile başlayanlar değil haklılar o yüzden.

BF 42'yi beğenmedim BF1 favorim kesin oynayın.
Son iyi BF'ydi o ondan sonra iyi BF çıkmadı.

Vallahi öyle hikayesini hiç beğenmedim ve oyunun Online Full hile.
BF1 de hile yok denecek kadar az. 2042 den bahsediyorsan bir şey diyemem.
20 TL 90 değil.
nice.PNG

Yok BF1 iyi, BF5 çöp. BF5 çöp, BF bilmem ne iyi demek yerine her oyunun kendine has mekanikleri olduğunu kabul etseniz keşke. Her BF oyunu kendine has bir deneyim, ve kesinlikle hoş bir şey bu. Bakıyorum da galiba birileri CoD gibi 2-3 yeni harita ve silah getirip aynı oyunu 70 Dolar üzerinden satmalarını istiyor. Siz bilirsiniz. Ben her BF oyununu eşsiz bir deneyim olarak kabul ederim ve BF1'in de, BF5'in de, BF2042'nin de ayrı bir yeri vardır.

Abi oyun ilk çıktığı zamanlarda bi denemiştim gunsmith cok saçma gelmişti silaha eklentileri takıp çıkarmakta zorlanmıştim, bugün tekrar indirip denedim daha değişmemiş sistem :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı