Battlefield 2042’nin RTX Fragmanı Tepkilere Yol Açtı

Oyunun optimizasyonu beta sürümünde baya berbattı. Çağ atlatan grafiklere sahip olmamasına, eski BF'ler ile neredeyse aynı seviyede bir oyun olmasına rağmen optimizasyonu çöp olacak gibi gözüküyor. Oyunu DLSS ile ayakta tutmaya çalışacaklar. İkinci bir Cyberbug vakası geliyor.
Doğru.
 
Yani beta optimizasyon anlamında berbattı. Medium ayarlarda 40-45 FPS falan alıyordum. Mouse takılma sorunları falan yaşadım. Oyunu da çok beğendim ama pek adam akıllı deneyimleyemedim.
 
Yani beta optimizasyon anlamında berbattı. Medium ayarlarda 40-45 FPS falan alıyordum. Mouse takılma sorunları falan yaşadım. Oyunu da çok beğendim ama pek adamakıllı deneyimleyemedim.

Optimizsayon kötü değil aslında dostum kasten böyle yapıyorlar ki hem sözde grafiksel olarak geliştirildiği sanılsın hem de oyunculara yeni sistem aldırsın. Amaçları bunları böyle.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı