Battlefield 3 Ara Ara FPS Düşmesi Sorunu

Yunus Kaynak

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Barmen
Merhaba Technopat üyeleri ben battlefieled 3 oynarken ultra veya low'da hiç farketmeksizin her zaman belirli bi zaman diliminde oyunda fps düşüyor, donuyor, takılıyor. Bunun nedenini İşlemcime bağlıyorum ama bellektende şüpheleniyorum.

Bilgisayarım;
CPU: Intel E6700 Penitum Dual-Core 3.20Ghz(2x)
GPU: Powercolor HD 6870
RAM: 4 GB DDR3 1333MHz
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium (x64)

Isınma sorunum yok açıkcası HWMonitor'den ara sıra kontrol ediyorum ekran kartım 90 dereceyi buluyor fakat CPU max 50 derece oluyor bazen de 52 sorunun bellekten olduğunu şüpheleniyorum kendimce 4 GB'ın tamamının oyunun kullanamadığına bağlıyorum çünkü windows ve diğer arkaplan programları max 512 mb ram yiyor ve bu nedenle Battlefield 3'e tam 4 GB ram kalmıyor.

Sizce ne yapmam gerek?

Herkese şimdiden Saygılar ve Teşekkürler!

İlk olarak Windows 8 64 Bit'e geç. Anakartı ve PSU'nun kaç watt olduğunu belirtmen lazım. E6700 BF3 için yetersiz bir işlemci. PSU yeterli ise Anakart ve İşlemci'ni değiştirebilirsin. 90 derece referans tasarım değilse ekran kartı için fazla.

Power Supply Xilence 500 Watt
Ve buyrun knight online açıkken sıcaklık değerlim;

WQtCsQe.png

Ve illede işlemci değişicek diyorsanız Ekonomik birşey önerebilirmisiniz ?

Power Supply Xilence 500 Watt
Ve buyrun knight online açıkken sıcaklık değerlim;

WQtCsQe.png

Ve illede işlemci değişicek diyorsanız Ekonomik birşey önerebilirmisiniz ?

BF3 ün istediği işlemci E4600 sendeki kötü değil aslında. Ekran kartın çok sıcak. Catalyst'ten fan kontrolü yapmayı biliyorsun manuel fan denetimini aç %100 e getir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı