Emin misin?
Bedava bile versen almazlar.
Aslında bana da saçma geliyor ama bunu yapanlar bu mantıkla yapıyorlar.Emin misin?
Bedava bile versen almazlar.
Aynı orjinal aldığınız gibi hocam, ALBMWM3E46GTR.Arkadaşlar originde hiç arkadaşım yok adım XstrikeX23 ekleyin birde bir sorum var multiplayer varmı.
Kaçak da olsa yarısına kadar oynamıştı, sonra kız kardeşim bitirmişti oyunuPlant and Zombies'in bir videosunu izle para verilir mi sence.
Plant and Zombies'in bir videosunu zile para verilir mi sence.
1 hafta sürecek kampanya ayın 4'üne kadar, o zamana kadar bence duymayan kalmaz.Öyle değil. İçinde BF3+Plant and Zombies olan bir hesabı Steam hesabıyla takas edemez miyiz? Sonuçta BF3'ün bedava olması bitecek. O zaman takas yapılabilir ?
@Recep Baltaş Abi eğer bunu görüyorsan sencede haksızlık değil mi. Şimdi para verip alan var para vermeden alan var. Ben bundan 4 ay önce yeni bilgisayarımla birlikte battlefield 3 ü de aldım. Parayı toplayana kadar canım çıktı. Şimdi paramızı geri iade etmeden bize ücretsiz sunuyorlar bence bu haksızlığın daniskası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.