Battlefield 3 Donmalar ve Fps düşmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ghost5369

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2013
Mesajlar
420
MSI GE70 2oe ve ısınma sorunları... Turbo fan açık hatta mini soğutucu bile açık, üstelik 2 ay önce servise bakıma gönderdim. Battlefield 3 oyununu eskiden AA hariç ultrada oynarken şimdi High ayarda bile oynayamıyorum. 20 dakika veya 30 dakika sonra oyunda küçük donmalar ve fps düşmeleri meydana geliyor. İşlemci sıcaklığı 85 civarında. Driverlar güncel, temiz Windows 8 yüklü. 8.1 dene demeyin daha önce denedim sonuç daha berbat. Yardım edebilecek var mı ? Technopat tarihinin çözülemeyecek tek sorunu bu olacak bence.
 
Laptob'u aldıktan sonra hiç bios güncellemesi yaptın mı? Yaptı isen yanlış olanı yüklemiş olabilirsin. Ayrıca firmware sürümünü güncelle daha yeni çıktı 4 gün oluyor çıkalı.
Link
Evet yaptım hatta sürüm numarasını bile sakladım : w8_1757EMS1.507. Firmware deneyeceğim ama büyük ihtimal düzelmez.
 
Eğer yaptı isen http://download.msi.com/bos_exe/w8_E1757IMS.517.zip
Bunu indir bununla güncelle. Sürüm saklama vs birşeyle uğraşma nasıl yapılıyorsa o şekilde yap.
Öncelikle geç geri dönüş yaptığım için özür dilerim. Sakladığım sürüm numarası sizin verdiğiniz biostan önceki versiyonmuş. Ben de şu an sizin verdiğiniz sürüm yüklüymüş zaten her ihtimale karşı eski versiyonu yedeklemişim. Her neyse sorun düzeldi, sebebini de biliyordum aslında ama çok saçma. Şöyle anlatayım: Bilgisayardaki dahili ekran kartı olan Intel HD 4600'nın sürücüsü sıkıntı çıkartıyor. MSI'ın bana verdiği cddeki sürüm haricinde sürüm yüklersem bu problem başlıyor. Windows otomatik olarak Intel'i güncellemiş o yüzden sorun tekrar ortaya çıkmış. 9.18.10.3071 sürümü dışında sorun çıkartıyor bilgisayar. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı