Battlefield 3 kasma sorunu (R9 280X)

Arkadaşlar benim bir sorunum var ya biriniz yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi ben Battlefıeld 3'ü kurdum güncellemesini de bekledim tamam.(24 saat sürdü :D )
Şimdi de oyuna tıklıyorum açılmıyor, internet sitesi açılıyor ama Explorer'dan açılıyor ve Explorer eski olduğundan dolayı Chrome veya Firefox'tan girin diyor.

Ben de Chrome'dan girdim daha önceden bizim bir arkadaş söylemişti Campaing'e tıklayarak "Launch Campaing"e tıkla onu indir kur demişti bende yaptım indirdim ve kurdum ama Battlefield 3'e tıkladıktan sonra hâlâ internet sitesi açılıyor durmadan. Yani bir çözüm yolu var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun. :(

Arkadaşlar Benim Bi Sorunum War ya Biriniz Yardımcı Olursanız Sevinirim ...

Şimdi Ben Battlefıeld 3 'ü kurdum güncellemesinide bekleyim tamam.(24 saat sürdü :D )
Şimdi de Oyuna Tıklıyorum Açılmıyor İnternet Sitesi Açılıyo Ama Exploler Den Açılıyo Ve Exloler Eski Olduqundan Dolayı Chrome Ve ya Firefox Tan qirin Diyor Bende Chromeden qirdim Daha Önceden Bizim Bi Arkadaş Söylemişti Campaing'e Tıklayarak "Launch Campaing"e tıkla onu indir kur demişti ama Ben Yapamıyorm Çünkü "Launch Campaing"e tıklıyorm hiç bişi olmuyo yani Tıklayamıyorm Lütfen Yardım Edinnnn ....
Battlelog pluginini kurdunuz mu acaba ?

Evet yükledim kaç defa.

Kardeş tamam tamam ben buldum. Ya şimdi oldu bak valla siteden "http: / / battlelog. battlefield.com/bf3/" den play campaing'e şimdi tıkladım oldu tamam girebiliyorum sağ ol ama şimdi de online nasıl oynayacağım?

AMD Gaming Evolve var, otomatik en son sürümü indiriyor zaten, şuan güncel pcdeki herşey dostum :/
Bende 740m var benim bilgisayarım oyunları intel hd4000 ile açıyordu sonradan ayarladım da kasmalar dan kurtuldum amd nasıl işliyor bilmiyorum ama.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı