Internetten indirdiginiz dosyayi silin ve alttaki paketi hem X86 hem de X64 paketi (ARM olani degil) olacak sekilde yükleyin.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
The Visual C++ Redistributable Packages install run-time components that are required to run C++ applications that are built by using Visual Studio 2013. For an updated version of these redistributable packages, see KB 3138367.www.microsoft.com
Sorun cözülmezse rapor paylasin.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Bu tür dosyalari ne idügü belirsiz sitelerden indirmek yerine ait oldugu paketler üzerinden temin edebilirsiniz.
ikisinden de mi sileyim?
Bu seferde bu hatayı verdi.Hangi dosyaya attiysaniz kaldirin ve yukaridaki paketlerin kurulumunu yapin.
Dediklerinizi yaptım ve otomatik sorun çözücüye attım. Fakat Microsoft Visual C++'ı indirmeye çalışırken 'Bu ürünün başka bir sürümü zaten yüklü.' diyip programı kurmadı.O zaman rapor paylasmaniz gerekiyor.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Hepsini onardım hala aynı.Denetim Masasi üzerinden indirdiginiz paketi yani 2013 paketlerini onarin.
Rapor paylaşın.Hepsini onardım hala aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.