Battlefield 4 açılırken 'MSVCR120.dll eksik olduğundan başlayamadı' hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1

Lil Wonka

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2022
Mesajlar
472
Çözümler
2
Arkadaşlar oyunu açmaya çalıştığımda altta gördüğünüz hatayı veriyor. İnternetten dosyası indirip koysam da aynı hatayı verme devam ediyor.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2023-01-09_201510738.png
    resim_2023-01-09_201510738.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
Internetten indirdiginiz dosyayi silin ve alttaki paketi hem x86 hem de x64 paketi (ARM olani degil) olacak sekilde yükleyin.


Sorun cözülmezse rapor paylasin.


Bu tür dosyalari ne idügü belirsiz sitelerden indirmek yerine ait oldugu paketler üzerinden temin edebilirsiniz.
 
Internetten indirdiginiz dosyayi silin ve alttaki paketi hem X86 hem de X64 paketi (ARM olani degil) olacak sekilde yükleyin.


Sorun cözülmezse rapor paylasin.


Bu tür dosyalari ne idügü belirsiz sitelerden indirmek yerine ait oldugu paketler üzerinden temin edebilirsiniz.

İnternetten indirdiğim dosyayı 2 klasöre kurdum, ikisinden de mi sileyim?
 
O zaman rapor paylasmaniz gerekiyor.

 
O zaman rapor paylasmaniz gerekiyor.

Dediklerinizi yaptım ve otomatik sorun çözücüye attım. Fakat Microsoft Visual C++'ı indirmeye çalışırken 'Bu ürünün başka bir sürümü zaten yüklü.' diyip programı kurmadı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı