Battlefield 4 Beta Başlığı

  • Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 4B
Tam tersi ben Full sürümde daha çok zorlayacağını düşünüyorum. :) Full sürümde Grafikler daha güzel olacak, sonuçta oyun geliştiriciler grafik konusunda Gameplay moduna daha çok yoğunlaşıyorlar.

Crysis 3'ün de ilk BETA'sını oynadık, daha sonra Gameplay'de hem Grafikler daha güzeldi, hem de daha çok zorluyordu.

Yoksa EA boşu boşuna sistem gereksinimlerinde en üst ayarda oynamak için 8 GB RAM, 3 GB ekran kartı belleği istiyoruz demezdi.
 
Beta olmamış arkadaşlar. İnanılmaz bir fps sorunu var. Ultrada da lowda da 20-30 fps arası alıyorum. Ayrıca oyun bug dolu mesela yolun ortasında görünmez kaldırım var :D

Arkadaşım Nurettin Tan böyle bi sorun yok dedi. Hatta performanstan çok memnun.
 
Ultra da olur mevsres. Ama low medium gibi ayarların biraz daha kullanıcı dostu olacağı kanaatindeyim. Zira oyunu herkese satmalılar değil mi? Ayrıca oyundaysan gel girelim beraber. ULTIMATETURK nickim.
 
Yarın belki gireriz beraber, ben de video çekerim belki.

Şu an oyuna girme şansım yok, çünkü BETA'nın 2. Bölümünü çektim, şu an yüklüyorum YouTube'a ve YouTube'a video yüklerken internet inanılmaz yavaşlıyor, siteler arasında geçiş bile yapamıyorum.

Oyunu hiç açmaz. :)
 
Beyler beni de ekleyin: "BuqRi". Gördüğüm en büyük ve en komik hata denizdeki hücum botunun uçarak binanın çatısına konması oldu :D

- - - Updated - - -

Boğaçhan seni ekledim geldi mi request?
 
Herkes betada farklı problemler ile karşılaşabiliyor. Arda sana tavsiyem bu durumu DICE yetkililerine bildirmen. DICE TEST SERVER adında serverlarda oynayıp bu problemini onlara belirtebilirsin. Eminim ki yardımcı olacaklardır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı