Battlefield 4 Hakkında Bilgiler

Katılım
17 Aralık 2013
Mesajlar
547
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Battlefield 4 hakkında çok az bir bilgiye sahibim oyun sırasında ne yapacağımı bilmiyorum resmen oyunu en rahat nasıl öğrenebilirim? Veya bu konu altına kendi iyi bildiginiz komboları, silah tavsiyelerini, stratejileri vb şeyleri bekliyorum arkadaşlar. Yorumlarınız hem bana hemde oyuna yeni başlayıp oyunu bilmeyen arkadaşlara faydalı olacaktır. (y)(y)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda hunharca ortaya alma ilk bayrağı alarak ilerlemeye gayret göster, kendi squad'ın ile ilerle genelde kimse takmıyor ama sen özen göster. Bir sürü strateji her sınıf için oynadıkça alışıyorsun çoğu şeye.
Aslında eklentiler ihtiyacına göre, ben assult sınıfı takılırım genelde AEK, M16 gibi silahları kapalı alan yani locker, metro gibi haritalar için compensator, folding veya angled grip (ninja oynamak istersen susturucu takabilirsin) ve laser öneririm, laser aniden düşman ile karşılaştığında nişan hattı kurmadan kolay isabet almanı sağlıyor öneririm, diğer haritalarda da bu eklentileri kullanabilirsin ben değiştirmiyorum genelde bu şekilde diğer silahlar için de hemen hemen aynı.
 
Arkadaşların belirttiği gibi hemen kendini ortaya atma, haritayı takip et. Conquest modunda çok fazla tek başına gezme. Araçla sabit durduğunda kamera açısını değiştirerek aracının etrafını kontrol et, bir çalının, ağacın veya kayanın ardına saklanmış Recon veya Support sınıfı bir oyuncu elinde c4'ü ile sizi havaya uçurmak için pusuda bekliyor olabilir veya sinsi sinsi yanınıza yaklaşabilir. Silah üzerindeki modifikasyonları kendini nasıl rahat hissediyorsan ve hangi donanımı kullanışlı buluyorsan onları ekle. Yeni başlayan oyuncuların takıldığı serverlarda oyuna alışabilirsin. Kill/Death oranı kasmak istiyorsan AA diye tabir edilen hava savunma aracını kullanmanı öneririm ama tank gelirse karşına ardına bakmadan kaç:D. Ben uçak kullanmayı pek beceremiyorum ama öğrenirsen kullanması en zevkli araç jetler.
 
Yorumlarınız için sağolun bir şey daha sormak istiyorum yakın-orta uzaklıkta kullanabileceğim güzel bir silah önerir misiniz? MTAR-21 tavsiye edermisiniz?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı