PatPatPatPat
Hectopat
PS4'te 18 TL'ye düştü. Battlefield 1 ve R6 sahibiyim . Online'i canlı mıdır ? Alınır mı ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün anneye yalvarıyoruz borç ver diye hadi bakalım alabilirsem eklerim.Gayette alabilirsin, bakma milletin burda yazdıklarına oyunun serverları hala full çekiyor, double xp ile kısa süre içinde zaten 100 level olursun.
Eklemek istersen eğer, oyun içinde yardımcı olurum.
Progression - BIG_D1CK_XoXo - Battlelog / Battlefield 4
Konuyu okusaydın bilirdin BF1 zaten bende var ve nefret ediyorum çok sıkıcı.BF 1 al daha eglenceli.![]()
Pardon direk 3. sayfa açıldı.Konuyu okusaydın bilirdin BF1 zaten bende var ve nefret ediyorum çok sıkıcı.
O silahlara hiç ısınamadım aşırı sekiyorlar birincisi , ikincisi bana çooook zor geliyor (çünkü ps4 te fps oynamak kanser)Pardon direk 3. sayfa açıldı.Neden sıkıcı?
Haklısın ama bu sefer daha kötü olacak senin için. Çünkü BF 4'ü hala oynayan adam PROF'dur. Çok güzel aim alırlar. Orada daha çok kanser olursun.O silahlara hiç ısınamadım aşırı sekiyorlar birincisi , ikincisi bana çooook zor geliyor (çünkü ps4 te fps oynamak kanser)
O zaman ver elini R6,MC5Haklısın ama bu sefer daha kötü olacak senin için. Çünkü BF 4'ü hala oynayan adam PROF'dur. Çok güzel aim alırlar. Orada daha çok kanser olursun.
R6'yı unut daha zor BF'den.O zaman ver elini R6,MC5
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.