Battlefield 4 İncelemesi

Yoo, EA Play for 1 years ile Premium sürümünü 65 liraya oynadım zaten dert etme Kesinlikle parasına değmeyecek zaman kaybı bir oyun kendisi, heveslenenlerin hevesi kursağında kalacak. CoD çok daha iyi.
Oyunu daha adam gibi 30 Fps bile açamadı benim sistem zaten. Kabak gibi duruyor kütüphane de. Belki de haklısınız. Ama grafikler çok iyiydi be, hakkını yemeyelim.

Mesela düşmanla dip dibe iken mermi bittiğinde işe yarayabilir. Ama o kadar mermiyle dibindeki adamı vuramayan da ne bilim
Büyük haritada çok kişili savaş oyunlarında arkadan gelenleri farketmeyebiliyorsunuz zevkli yanı da arkadan bıçaklamak

Grafikler kötü diyenler "Low" ayarlarda oynuyorlarsa haklılar. "Ultra" oynayıp kötü diyebilmek saçmalık olur zaten. Oyunun 2013'te çıktığını bilerek yorum yapın bir de.

BF 3’ün grafikleri kötü değildi be hocam. Uçak görevi geliyor aklıma.
Göreceli tabi. Uçak bölümünde kontrol ettigin kisinin kadın pilot oldugunu biliyor muydun?
Grafikler kötü diyenler "Low" ayarlarda oynuyorlarsa haklılar. "Ultra" oynayıp kötü diyebilmek saçmalık olur zaten. Oyunun 2013'te çıktığını bilerek yorum yapın bir de.
Hayret 2011 gibi kalmis benim aklimda. Pardon BF 4 icin demissin haklisin. Benim BF 3 yorumum icin diyorsun sanmistim ne kadat cok mesaj atilmis konuya karistirdim.

Nasıl çöp diyebiliyorsunuz grafiklere anlamadım gitti.
Valla elimde oynadığım diğer oyunlara göre çöp kalmış ama 8 senelikmiş oyun biraz haksızlık etmişim. Yine de grafikleri yılına göre de çok kaliteli sayılmaz.
Ses konusu tamamen rezalet bunu tartışmaya dahi açmam. Law silahı alıp tank avına çıkıyorum, ama tankın ne yönden ne kadar mesafeden geldiğini duyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…