Yoo, EA Play for 1 years ile Premium sürümünü 65 liraya oynadım zaten dert etme Kesinlikle parasına değmeyecek zaman kaybı bir oyun kendisi, heveslenenlerin hevesi kursağında kalacak. CoD çok daha iyi.
Oyunu daha adam gibi 30 Fps bile açamadı benim sistem zaten. Kabak gibi duruyor kütüphane de. Belki de haklısınız. Ama grafikler çok iyiydi be, hakkını yemeyelim.
2011'de çıkan BF3'ün grafiklerine bakın bir de aynı yılda çıkan MW3'ün Grafiklerine laf atanlar kafayı yemiş olmalı. Zira Ghosts ile BF4 de aynı yıl çıktı ama aradaki grafik farkı ortada.
Grafikler kötü diyenler "Low" ayarlarda oynuyorlarsa haklılar. "Ultra" oynayıp kötü diyebilmek saçmalık olur zaten. Oyunun 2013'te çıktığını bilerek yorum yapın bir de.
Grafikler kötü diyenler "Low" ayarlarda oynuyorlarsa haklılar. "Ultra" oynayıp kötü diyebilmek saçmalık olur zaten. Oyunun 2013'te çıktığını bilerek yorum yapın bir de.
Valla elimde oynadığım diğer oyunlara göre çöp kalmış ama 8 senelikmiş oyun biraz haksızlık etmişim. Yine de grafikleri yılına göre de çok kaliteli sayılmaz.
Ses konusu tamamen rezalet bunu tartışmaya dahi açmam. Law silahı alıp tank avına çıkıyorum, ama tankın ne yönden ne kadar mesafeden geldiğini duyamıyorum.