Battlefield 4 İncelemesi

Valla elimde oynadığım diğer oyunlara göre çöp kalmış ama 8 senelikmiş oyun biraz haksızlık etmişim. Yine de grafikleri yılına göre de çok kaliteli sayılmaz.
Ses konusu tamamen rezalet bunu tartışmaya dahi açmam. Law silahı alıp tank avına çıkıyorum, ama tankın ne yönden ne kadar mesafeden geldiğini duyamıyorum.
Oyunları oynadığın ayar ne?
Kullandığın kulaklık ne?

Valla elimde oynadığım diğer oyunlara göre çöp kalmış ama 8 senelikmiş oyun biraz haksızlık etmişim. Yine de grafikleri yılına göre de çok kaliteli sayılmaz.
Ses konusu tamamen rezalet bunu tartışmaya dahi açmam. Law silahı alıp tank avına çıkıyorum, ama tankın ne yönden ne kadar mesafeden geldiğini duyamıyorum.
Grafiği maksimumda oynayarak bu yorumu yapıyorsunuz değil mi hocam? Emin olmak istedim sadece.

Hocam tankı da ses kasarak vuran ilk defa sizi duydum :)

Vuruş hissiyatı 0 olan bir oyun bence, dibimdeki adama tabancayla 2 HS atmama rağmen ölmedi. Bunların dışında atmosferi ve araçları için oynanabilir, fakat araç kullansanız bile binlerce saati olan aşırı tryhard takılan adamlar zehir ediyor.

Vuruş hissiyatı 0 olan bir oyun bence, dibimdeki adama tabancayla 2 HS atmama rağmen ölmedi. Bunların dışında atmosferi ve araçları için oynanabilir, fakat araç kullansanız bile binlerce saati olan aşırı tryhard takılan adamlar zehir ediyor.
BF serisinin kendine özel bir vuruş durumu var zaten. Alıştıktan sonra çok sorun olmuyor.

O ölmeme durumları için Hardcore sunucuları var kullanıcıların açtığı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

.
Evet yanlis anlamisim bana diyorsun sandim mesajlar cok atilmis aradan kacmis birisi BF 4 icin kotu grafikli demis ben BF 3 icin demistim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yılına göre iyi değil aynen 🤣 Aynı yıl çıkan Mw3'ün çamur grafiklerine ne demeli?

.

Yılına göre iyi değil aynen 🤣 Aynı yıl çıkan Mw3'ün çamur grafiklerine ne demeli?

Mw serisinin kanayan yarasıdır zaten bunlar. Ama oyunu bu yüzden oynayabildim 😅

Hardcore arayan bu çöp oyunu oynamaz zaten. Piyasada Insurgency: Sandstorm, Squad gibi oyunlar varken kimse gidip de bf'yi gerçekçi fps diye oynamaz :D
BF serisi gerçekçi bir FPS oyunu olduğunu savunmuyor zaten hocam. Kendilerine özel bir savaş mekanikleri var ki bahsettiğiniz oyunları da BF serisini de severek oynuyorum. Farklı sınıfta oyunlar. Onlara bakıp BF serisine çöp demek saçma olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı