Çözüldü Battlefield 4 multiplayer oyuna başlama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer Güngör

Hectopat
Yer
İzmir,Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Oyunumu bir hafta önce Playstore'dan satın aldım ana senaryoyu oynarken hiç sorun çıkmamasına rağmen online oynamak istediğimde oyun açılıyor ancak fare hareket ediyor ama hiçbir şeye tıklanmıyor.
Ayrıca klavyede de aynı şey oluyor ve deploy ekranında kalıyorum.

Buarada sistemim
İntel i5 4670k
MSI gtx 770 gaming
2x4 1600 mhz bellek
128 gb corseir ssd
1TB hdd

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar battelfieled 4 ü origin den indirdim battelog sitesinde bir servere tıklıyorum bazen sitede girdi gözüküyor ama oyun açılmıyor ama çoğunlukla oyun açılıyor ama hiç bir şeye giremiyorum tıklamıyor bütün windows updatelerini yaptım nvıdıa sürücüsü en yüksek de hiçbir şeyetıklamıyor yardım edin bu arada işletim sistemim intel core i7
8 gb ram 2gb ekran kartı
nvıdıa geforce 840 m

Arkadaşlar lutfen bana yardım edin çok magdurum ben bu oyuna 90 lira verdim ve benim içim yaniyo. Sorun şu originden giriyorum play basiyorum server seciyorum ve bf4 açılıyor ama tam ekran olmuyor ve sağ ust köşede sadece bir çizgi gidip geliyor ekran kartim geforce 840m i7 işlemcim var 12 GB RAM oyun açılmıyor her yolu denedim yardım edin lutfen

Arkadaşlar lutfen bana yardım edin çok magdurum ben bu oyuna 90 lira verdim ve benim içim yaniyo. Sorun şu originden giriyorum play basiyorum server seciyorum ve bf4 açılıyor ama tam ekran olmuyor ve sağ ust köşede sadece bir çizgi gidip geliyor ekran kartim geforce 840m i7 işlemcim var 12 GB RAM oyun açılmıyor her yolu denedim yardım edin lutfen
He bu arada oyunda girmiş gözüküyor battlegoda ama oyun ekranı bana gelmiyo

arkadaşlar bi sorum olucak cevap verebilcek varmıdır battlefield 4 online giriyorum punkbuster dan atıyo halbuki çalıştırdım internetten butün araştırmaları yaptım yardım edicek varsa skyp tan ekleyebilirmi yada buraya yazsa

arkadaşlar bi sorum olucak cevap verebilcek varmıdır battlefield 4 online giriyorum punkbuster dan atıyo halbuki çalıştırdım internetten butün araştırmaları yaptım yardım edicek varsa skyp tan ekleyebilirmi yada buraya yazsa

Bir süre önce söylediğin hatayı bende almıştım bunun sebebi şuydu. Ben oyunu yüklerken Punkbuster'da kurulsun mu dediğinde bilmediğimden kurulumuna izin vermemiştim. Sonrasında oyunu komple silip baştan indirip yüklediğimde bu kez Punkbuster tikini kaldırmadım ve sorunsuz bir şekilde oyuna girdim. Sen tekrar indirmek istemiyorsan Punkbuster'a girip gerekli ayarı yaptıktan sonra oyuna girmeyi denemelisin. İnternette bu ayar ile alakalı gerekli video açıklamaları mevcuttur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı