Ben zaten oyun çıktığında MSI GE60-GE70 Kullanıcı Konusu'nun olduğu gibi bir konu açmayı düşünüyorum. Orada görüşlerimizi paylaşıp videolarımı vs. ekleyebiliriz.
Ben henüz hazır değilim ama en kısa zamanda olacağım Siz oynaya durun ben geleceğim en kısa sürede. Steam üzerinden oynasak olmaz mı? Şimdi Origin indir, hesap aç vs sıkıntı yani Steam elimin altında
Ben henüz hazır değilim ama en kısa zamanda olacağım Siz oynaya durun ben geleceğim en kısa sürede. Steam üzerinden oynasak olmaz mı? Şimdi Origin indir, hesap aç vs sıkıntı yani Steam elimin altında
Ben Medal of Honor ve varsa multi Burnout Paradise için söyledim. Ayrıca bildiğim kadarı ile yani oyunları satan alanlar söylemişti, sadece Battlefield 3 ve The Sims 3 Origin zorunluymuş diğer kalan oyunların hepsi varmış Steam de?
Ben Medal of Honor ve varsa multi Burnout Paradise için söyledim. Ayrıca bildiğim kadarı ile yani oyunları satan alanlar söylemişti, sadece Battlefield 3 ve The Sims 3 Origin zorunluymuş diğer kalan oyunların hepsi varmış Steam de?
Aral'dan indirim ile ön sipariş verme düşüncesi içerisindeyim ama betaya katılıp deneyim edinme ve ek içeriklere sahip olma isteklerimi göz önünde bulundurduğum zaman karar verme aşamasında zorlanıyorum. Sipariş vermeden önce bir süre daha beklesem iyi olacak.
Beyler bumerangame den ps3 için bf4 sipariş verince kutulu geliyor değil mi ? hiç bumerangame den bişey almamıştım cevaplar sanız teşekkürler. yani kutu ile kapıya kadar teslim bide kapıda ödeme varmı ?