Battlefield 5 8.5 GB RAM Kullanımı Normal mi?

Gwynbleeiidd

Hectopat
Sistemim i5 7300HQ, GTX 1060 16GB RAM, BF5'de 8.5 GB RAM kullanıyor normal mi? Anlamadım kullanılabilir RAM 11.9 GB hepsini kullanmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir istektesin? :D Ne kadar az RAM kullanırsa senin için o kadar daha iyi olur. Fazla kullanması iyi bir şey değil yani. Oyun ihtiyacı kadar kullanır bu arada. Elle ona ayar çekemezsin.

Şu var: Ayarlar yükseldikçe RAM kullanımı biraz daha artar. Düşürürsen de bir miktar düşüşler yaşanır.

Sistemim i5 7300HQ, GTX 1060 16GB RAM, BF5'de 8.5 GB RAM kullanıyor normal mi? Anlamadım kullanılabilir RAM 11.9 GB hepsini kullanmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Ne kadar gerekirse o kadar kullanır. Neden hepsini kullansın ki ? RAM bir şeyi işlemez, tek amacı içinde veri tutmaktır. Daha fazla veri tutunca daha yüksek FPS almazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
dün 8gb ram vardı 7.9 kullanıyordu baya drop falan oluyordu bugün 8gb ram daha aldım bu sefer 8.5 9gb kullanmaya basladı ama drop falan olmuyor çok fazla ondan fps falan da arttı baya ben de ram kullanımını arttırırsam fps artar diye düşündüm :) cahillik işte

Ram kullanımından değil, çift ram kullandığın için ramlee dual channel çalışır bundan kaynaklı fps artışı olmuştur ve 8 gb ram yetmiyormuş 16 takınca sistem rahatlayıp ihtiyacı olan miktarı kullanmaya başlayınca da fps e yansımış olabilir.

ya domination gibi 32 kişilik modlar da gayet akıcı fakat 64 kişilik modlar da drop yiyorum fps düsüyor 35lere kadar ayarlar high low karışık çoğu high işlemciden dolayı mı acaba

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı