Battlefield 5 Enlister Offer Nedir?

Omrtan

Centipat
Katılım
8 Ağustos 2019
Mesajlar
30
Ben bir bilgisayar alacağım ve BF5 ilk indireceğim oyunlardan biri olacak inşallah. BF 5 pahalı ama Enlistter Offer ucuz bunu merak ettim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ön sipariş bonusu.

Enlister Teklifi Ön Siparişini Verin

Enlister Teklifi, Battlefield V Açık Beta’yı oynama fırsatının yanı sıra oyunculara ilk haftadan itibaren ekstra asker özelleştirme seçenekleri, Özel Görevler ve ödüller veriyor. Enlister avantajları:
  • Battlefield V Beta’ya Erken Erişim: Sürekli değişen 2. Dünya Savaşı atmosferinde cephe hattının en ön sıralarında yer alarak oyun tarzınızı ve stratejileri test edin.
  • İndirme Askeri Teçhizatı: Battlefield V yayınlandığında oyundaki sekiz Özel Asker Setlerinden birini seçerek birliklerinizi özelleştirin.
  • Özel Görevler: Özel Görevleri tamamlayarak ödül kazanın ve rekabette öne geçin.
  • Beş Adet Battlefield 1 Silahına Anında Erişim: Battlefield V’e Doğru geçiş periyodunda Battlefield 1’de kullanabileceğiniz en modern beş adet 1. Dünya Savaşı silahını açın.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı