Call of Duty Modern Warfare'i iade ettim

Şu iki çözümü de dener misiniz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birincisi işe yaramadı. İkincisi dil dosyaları iniyor. Almanca yaptım bakalım çalışacak mı.
@ardayzr hiçbiri işe yaramadı.

Son düzenleme:
Dev ERROR lerle ilgili fazlaca yama yayınladılar.
Her güncellemeyi itinayla buradan takip ediyorum. Ancak hiçbir güncellemede net olarak artık dev errorları fixledik diye birşey geçmedi. Kaldı ki dev errorlar geçse ne konu sahibi arkadaş ne ben ne de redditteki yüzlerce insan daha hala bu hatadan muzdarip olmazdı.

Aynı sorun benim sistemimde de oldu. Activison dahaca bu DEV Errorlarla ilgili bir güncelleme yayınlamadı. Geçici çözüm olarak yapımcı, grafik ayarlarını düşürün diyorlardı öyle yaptım sorunsuz oynuyorum.
Düşürdüm halen açılmıyor. Belli bir yere kadar ne güzel oynamıştım aslında.

Sen yine iyisin ben de oyun açılıyor sonra anında kapanıyor yapmadığım şey kalmadı. Betada oyun açılıyordu oysaki.

Çok şükür iadem yapıldı. 1 hafta içerisinde hesabımda görünürmüş. Bundan sonra iyice araştırıp öyle alacağım. Burdan Battlefield 5 iadesi için Origin'e, COD MW iadesi için Blizzard'a çok teşekkür ediyorum :) Gerçekten ilgililer.
Screenshot_20191202-234500_Gmail.jpg

Ne kadar oyun saatin vardı? Ben iade etmek istediğimde oyun saatiniz fazla demişlerdi. Geri iade edip senin gibi ruble ile alacaktım :D
En aşağı 2.5-3 saatim vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı