Battlefield hâlâ Call of Duty'nin rakibi mi?

Cold War MW 2019 MW 2022 en yenileri isterseniz Black Ops 2'ye kadar geri gidebilirsiniz hepsi açık.
En çok oynanan ve hile olmayan seri hangisi hocam? BF1 de hile çok denk gelmeye başladı.

Şu anki çöp diyorum yoksa Black Ops ve Modern Warfare bence FPS tarihinin en iyi oyunlarından biri. Ama.

Şu an zaten P2W dolu rezil bir hikaye ve sürekli ayni Online modlarda aynı maplerde dönüp dolaştığımız emek hırsızı rezil oyunlar.
Nasıl p2w? Silahlar vs parayla mı açılıyor?

En çok oynanan ve hile olmayan seri hangisi hocam? BF1 de hile çok denk gelmeye başladı.

Hocam en çok MW2 oynanıyor son 4 oyunda hiç hile yok ben sizin yerinizde olsam Cold War oynardım. MW 2 den daha iyi bence

Nasıl P2W? Silahlar vs parayla mı açılıyor?

Hayır hocam sadece skin alabiliyorsunuz arkadaş sanırsam daha önce oynamamış.

Nasıl P2W? Silahlar vs parayla mı açılıyor?

Paket adı altında oyun parasıyla alınan şeyler satıyorlar bu oyun parasını shopdan satın alabiliyorsunuz ben 20 saat kadar oynadım kendime güzel bir silah buildledim.
ABD'li bir çocuk babasının cüzdanından çaldığı 20USD ile gidiyor o silah sıfır emekle alıyor.
Benim de oynama isteğim kalmıyor böylece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı