Bayi hatalı araç verir mi?

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN11
Arkadaşlar selamlar. Renault'un bir yetkili bayisinden araç satın aldım alırken de komple ppf paketi satın aldım. Bugün teslim alacaktım fakat aracın başına gittiğimde ppf de berbat ötesi bir işçilik açılmalar, daha da ötesi çizik gibi bir şey gördüm. Bunun ppf filminde olabileceğini söylediler bende kaporta da mı emin olmadım bu yüzden aracımı teslim almadım pazartesi günü gözümün önünde ppfi bayi sökecek ve yenisini yapacaklarını söylediler eğer ki yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi kaportada çizik çıkarsa aracı teslim almayacağım onlar da yeni araç vereceklerini sanmıyorum ne yapabilirim bu konularda bilgisi ve geçmişi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar selamlar. Renault'un bir yetkili bayisinden araç satın aldım alırken de komple ppf paketi satın aldım. Bugün teslim alacaktım fakat aracın başına gittiğimde ppf de berbat ötesi bir işçilik açılmalar, daha da ötesi çizik gibi bir şey gördüm. Bunun ppf filminde olabileceğini söylediler bende kaporta da mı emin olmadım bu yüzden aracımı teslim almadım pazartesi günü gözümün önünde ppfi bayi sökecek ve yenisini yapacaklarını söylediler eğer ki yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi kaportada çizik çıkarsa aracı teslim almayacağım onlar da yeni araç vereceklerini sanmıyorum ne yapabilirim bu konularda bilgisi ve geçmişi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Net bir bilgim yok yani kendi tecrubem yok ama bayiilerin yaptigi ppf kaplamalar onerilmiyor, bu konudan birçok sikayet duydum.

Bayiilerin yaptigi ppf kaplamalar onerilmiyor, bu konudan birçok sikayet duydum.

Onu öncesinde araştırdım solarmax diye bir markayla yaptıklarını iddia ediyorlar o da fiyat performans bir ürün şeklinde okudum .

Yakın bir tanıdığımın babası bayiden 0 Opel almıştı üstünden uzun bir zaman geçti sanırsam arabanın tavanı full boyalı çıktı dava açtılar mahkeme hala devam ediyor 3 yıl falan oldu :D

Yakın bir tanıdığımın babası bayiden 0 Opel almıştı üstünden uzun bir zaman geçti sanırsam arabanın tavanı full boyalı çıktı dava açtılar mahkeme hala devam ediyor 3 yıl falan oldu :D

Zaten teslim aldıktan sonra expertize götürecektim temiz bir şekilde teslim alırsam hala götüreceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırsam şöyle bir durum olmuş. Kabul etmeyebilirler.

Bu marka Suzuki. Yanlış bilmiyorsam Vitara - Grand Vitara gibi bir modelde oldu. Hiçbir marka siz 3. sınıfsınız, alt seviyesiniz işinize gelirse falan demez, daha düzgün dille dolambaçlı şekilde yapmayacağız diyebilir. Rakam yüksek olduğu için THH bakmaz, mahkemeye gidilir, mahkeme %90 tüketici lehine karar verir ancak en az 6 ay sürer. Bu haberdeki şahıs mağdur ancak söylemleri de biraz saçma.

Yeni araç vermiyorlar, aracı teslim almazsan satış iptale düşebilir. Parandan kesinti yapılır mı bilmiyorum çünkü özelleştirme talep etmişşsin. En fazla PPF ücreti kesilip para iadesi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı