Çözüldü Bayiden kupon misli ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkonyum

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar misli ne oluyor? Yatıracağımız parayı mı bayiden oynayacağım?

Çözüm
Hocam siz maçlarınızı seçip 110 lirayı bayiye verdiğinizde kupon otomatik olarak oluşacak. Atıyorum online kupon yapacaksanız sitede bir misli=10 tl olarak belirtir, 11 misli 110 yapar. Yine atıyorum bayinin hesabında bir misli 22 liradır, 5 misli yapar. Sabit bir değeri yok ve sizlik de bir durum değil aslında. Siz her türlü yatıracağınız paranın oran karşılığını alacaksınız. Misli olayı sadece kuponun çarpanını artırıyor, kupon şirketi için işleri kolaylaştırıyor. Berberlerin çay jetonları olurdu eskiden. Çay o berbere yakın kıraathanede kaç liraysa bir jeton o kadar para demekti aslında bir farkı yoktu ama işlem kolaylığı sağlıyordu. Öyle düşünün
Misli terimi kuponunuzun oranını kazanç ve yatıracağınız para olarak o misliyle çarpar. Atıyorum 10 liralık 5 oranlı kuponda misli 5 işaretlenirse 50 liralık 5 oranlı kupon oynamışsınız gibi olur. Kazancınız da kaybınız da ona göre oranlanır.

Hocam 4 maçlık tek kupon yapmak istiyorum 110 TL her şeyi anladım da misliyi anlamadım mislinin kaç olması gerek.

Hocam siz maçlarınızı seçip 110 lirayı bayiye verdiğinizde kupon otomatik olarak oluşacak. Atıyorum online kupon yapacaksanız sitede bir misli=10 tl olarak belirtir, 11 misli 110 yapar. Yine atıyorum bayinin hesabında bir misli 22 liradır, 5 misli yapar. Sabit bir değeri yok ve sizlik de bir durum değil aslında. Siz her türlü yatıracağınız paranın oran karşılığını alacaksınız. Misli olayı sadece kuponun çarpanını artırıyor, kupon şirketi için işleri kolaylaştırıyor. Berberlerin çay jetonları olurdu eskiden. Çay o berbere yakın kıraathanede kaç liraysa bir jeton o kadar para demekti aslında bir farkı yoktu ama işlem kolaylığı sağlıyordu. Öyle düşünün

Çözüm

Anladım hocam çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…