Bazı internet sitelerinde reklam olarak açılan pencereler

Bazı internet sitelerinde tıklama yaptığımda örneğin video veya sağ, sol taraflardaki boşluklara tıkladığımda otomatik olarak yeni pencereler açılabiliyor reklam olarak. Bunu Google Chrome'da tamamen engellemek istiyorum. Bunu Adblock ile yapabilir miyim yoksa başka eklenti veya araçlara ihtiyaç var mı?

Çözüm
Chrome ve reklam engelleyiciler bu konuda yetersiz kalıyor. Ben bu eklenti ile engelliyorum.
Pop up blocker for Chrome™ - Poper Blocker
Ama güvendiğin sitelerde açılır pencerelere izin ver. Bazı sitelerde bağlantıların bile açılmasını engelliyor.

Ayriyeten reklam engelleyici olarak Adblock adı geçen bellek sömüren uzantıları önermiyorum.
Nano Adblocker
Nano Defender
Yukarıdaki iki uzantı reklam engelleme için yeterlidir.
Çok teşekkür ediyorum ama açılan pencerenin içindeki reklamları engellemek istemiyorum ben. Açılır pencereyi komple engelleyim tıklama yaptığımda hiç tepki bile gelmesin. İnternet Explorer'da oluyor.

Aynen öyle dostum.

Çok teşekkür ediyorum ama açılan pencerenin içindeki reklamları engellemek istemiyorum ben. Açılır pencereyi komple engelleyim tıklama yaptığımda hiç tepki bile gelmesin. İnternet Explorer'da oluyor.

İnternet Explorer kendiliğinden zaten yavaş bir tarayıcıdır. Daha hızlı bir tarayıcıya geçmek sizin için daha iyi olacaktır.
Ayrıca dediğim gibi uzun zamandır kullanmama rağmen Chrome da bir kere bilene dediğiniz durumlarla karşılaşmadım.
Aynı siteye girmeyi ve aynı olayı yapmayı Chrome da deneyebilir misiniz? Aynı sonuçlan karşılaşırsanız farklı bir yol arayalım.

Ben İnternet Explorer kullanıyorum demedim ki. Ben zaten Google Chrome kullanıyorum çoook uzun bir zamandır. Ben sadece İnternet Explorer'de açılır pencereleri engelleyen bir mekanizmanın var olduğunu söylüyorum. Bu özellik Chrome da yok. Siz karşılaşmadınız çünkü malum sitelere girmiyorsunuz demek ki. (; Burda bile Chrome kullandığım gözüküyor zaten.

Firefox kullan onda var.

Adblock çare olmazsa lütfen yolu izleyiniz ;

Chrome Ayarlarına girdikten sonra şu kısma gelin;

Ardından içersin de şu kısmı Engellendi olarak ayarlayın ;

Sorununuz çözülecektir

Ayrıca bahsettiğiniz siteler de virüslerin çok yoğun olduğunu unutmayın, başınıza bir iş gelmesin daha sonra.

Zaten engelledi olarak işaretli ancak başarılı bir şekilde çalışmıyor. Videoya tıkladığımda yeni sekmede reklam geliyor. Popuplar da geliyor ama engelledi diyor sonra kapanıyor. Ama İnternet Explorer'da olduğu gibi komple engelleyemiyor. );

Engelle kısmında "Ekle" yazan yere tıklayın bahsettiğiniz açılır pencerede çıkan sitenin linkini kopyalayarak yapıştırın belki çözüm olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…