Bazı internet sitelerinde reklam olarak açılan pencereler

Bazı internet sitelerinde tıklama yaptığımda örneğin video veya sağ, sol taraflardaki boşluklara tıkladığımda otomatik olarak yeni pencereler açılabiliyor reklam olarak. Bunu Google Chrome'da tamamen engellemek istiyorum. Bunu Adblock ile yapabilir miyim yoksa başka eklenti veya araçlara ihtiyaç var mı?

Çözüm
Chrome ve reklam engelleyiciler bu konuda yetersiz kalıyor. Ben bu eklenti ile engelliyorum.
Pop up blocker for Chrome™ - Poper Blocker
Ama güvendiğin sitelerde açılır pencerelere izin ver. Bazı sitelerde bağlantıların bile açılmasını engelliyor.

Ayriyeten reklam engelleyici olarak Adblock adı geçen bellek sömüren uzantıları önermiyorum.
Nano Adblocker
Nano Defender
Yukarıdaki iki uzantı reklam engelleme için yeterlidir.
Bazı internet sitelerinde tıklama yaptığımda örneğin video veya sağ, sol taraflardaki boşluklara tıkladığımda otomatik olarak yeni pencereler açılabiliyor reklam olarak. Bunu Google Chrome'da tamamen engellemek istiyorum. Bunu Adblock ile yapabilir miyim yoksa başka eklenti veya araçlara ihtiyaç var mı?
Adblock ile yapılıyor sanırım ama bir site var o sitede geliyor başıma Xbox 360 sitesi oraya Adblocker ile giremiyorum engellemişler Adblock kapatıp girdiğimde ise herhangi boş bir yere bile tıklasam sizin ki gibi reklam sayfaları açılıyor.

Adblock ile yapılıyor sanırım ama bir site var o sitede geliyor başıma Xbox 360 sitesi oraya Adblocker ile giremiyorum engellemişler Adblock kapatıp girdiğimde ise herhangi boş bir yere bile tıklasam sizin ki gibi reklam sayfaları açılıyor.
Adblock ile yapılıyor ise nasıl yapılıyor? Ben öyle bir seçenek göremedim.
389279

Merhabalar,
Dediğiniz olayı Adblock Plus ile yapmanız mümkündür.

Yüklemek için Tıkla

Yükledikten sonra sağ üst kısımda Adblock Plus simgesine tıklayın Ekran Alıntısında da belirtilen yere basın.
389283

Ardından sitede / açılan pencerede engellemek istediğin yere tıklayın.

389284

Artık rahatsız edici reklamlardan arındınız :) İyi forumlar...

389285

Merhabalar,
Dediğiniz olayı Adblock Plus ile yapmanız mümkündür.

Yüklemek için Tıkla

Yükledikten sonra sağ üst kısımda Adblock Plus simgesine tıklayın Ekran Alıntısında da belirtilen yere basın.
Eki Görüntüle 389283

Ardından sitede / açılan pencerede engellemek istediğin yere tıklayın.

Eki Görüntüle 389284

Artık rahatsız edici reklamlardan arındınız :) İyi forumlar...

Eki Görüntüle 389285

Ayrıca Adblock Plus kendi içerisinde reklam engellemede 1.Numara olduğunu düşünüyorum uzun süredir kullanıyorum daha 1 tane bilene açılır pencere veya ekranda reklam çıkmadı.

Günümüzün kazancı tamamen reklamlardan olmaktadır bu yüzden bazı sitelere [ Gazeteler de dahil buna :D ] girdiğiniz de karşınıza "Adblock algılandı." uyarısı çıkacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı