xxxsendxxx
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, 15 yaşında bir erkeğim ve ilk kez böyle bir siteye kayıt oluyorum. Benim bir arkadaşım var kız ve bence kız ve erkeğin yakın arkadaş olması sorun değil. Arkadaşım ile geçen sene çok yakındık fakat başka okul ile bizim okulu birleştirdiler. (özel okul olduğu için.) Sonra bize bayağı bir yeni öğrenci geldi. Sonra bu "back stabber" isimli şahıs benden uzaklaşmaya başladı. Sonra "back stabber" isimli şahısın 2 haftadır tanıştığı okula yeni gelen bir kız vardı. Bende onunla bir sorun yaşadım ve kavga ettik ve konuşmadık. Bundan dolayı bu back stabber benimle konuşmamaya başladı. Çok saçma geldi bana açıkçası. Tamam dedim kız dayanışmasıdır sıkıntı yok dedim ve geçtim. Sonra biz bu kavga ettiğim kızla konuşmaya başladım eski samimiyetimiz yavaş yavaş geri döndü fakat bu back stabber hem ona gaz veriodu hem de benimle konuşmuyordu. Bugün bana Instagram'dan bir mesaj attı ve öne çıkanlardan ikimizin olduğu fotoları silmemi söyledi. Emir verir gibi dedi bu yüzden sinir oldum fakat fotoları sildim. Yarın okul var ne yapacağım? Ona ne demeliyim?