Yeni kurulum USB yaptım sürümü tekrar yükledim aynısı oldu. Hala kafam basmıyor. Bölünmüş C neden görmüyor. 2.si USB kesinlikle yükleme yapmıyor. Başlıyor ve duruyor. Defalarca denedim.
Epic ve goom oyunları PC üzerinden aktarıp telede oynamak istiyordum el konsolu gibi. Şayet bunu Xbox konsol yapıyor ve çok güzel. Stem de de var ama bazzite bunu Epic ve goomda yapmaya olanak sağlıyor galiba. Bir de bütün emülatörlerin yüklü olması da hoş. Zaten Windows için 4050 bir diz üstüm var. 1050 olan boşta ve bu iş için yeterli gibi. Kafamdaki düşünce buydu.
HDD buldum ayarladım kurulumu yaptım. PC kapandı açıldı. HDD 0 yüklenme var. Çok cins bir sürüm bu. Bıkkınlık verdi. Kullanıcı dostu değil. İlk kez bu kadar zorlandım. Defalarca deneme yaptım. Windows'un gözünü seveyim ben. Bana göre değil. Mint falan yüklerim çok canım çekerse.
Ne cins ya reboot açıyorum. Şifre istiyor universalblue yazıyorum kabul etmiyor. Yazdığımda gözükmüyor. Şifre yanlış diyor kapanıyor.
Bende takılan yer ilerlemesi için beklemek gerekiyormuş ben yüzde ilerlemeyince hep takıldı diye kapatmıştım. Kurulumu yaptım ama açılışta kaldık dediğim gibi şifrede kaldım. Windows devam.