BCAA kreatini ve Whey proteini bir arada kullanmak doğru mudur?

ZOSTORUS

Picopat
Daha fazla  
Merhabar, bugün Hardline Whey 3 Matrix Bigjoybcaa Pro karpuz ve Hardline creatine aldim ve ilk kez kullandım ancak bunların 3'ünü her gün kullanmak sağlıklı mı? Kreatini spordan 30 dk önce almayı, BCAA'yı spordan 2 veya 3 saat once, protein tozunu spordan sonra almayı düşünüyorum. Zaten BCAA ve kreatinin tadı cok garıp. Kreatinde tat yok ama BCAA da midemi bulandırdı. Belki ilk kez aldım diye. Bunun bir zararı olur mu veya faydalı olması için nasıl kullanmalıyım?

BCAA para israfıdır keşke almasaydınız, Creatinenin hafif bir acı tadı vardır badem acısı gibi ağzınıza bir ölçek atıp üstüne su dökebilirsiniz, tavsiyem bir adet karaciğer koruyucusu almanız iç organlarınıza zarar gelebilir ve sık sık kan testi verin.

hm peki bu zarar neden olur yani anladım nededini 3 ünü aynı günde kullanmaktan peki ya protein tozu kreatin kullansam aynısı olurmu yada sadece protein tozu yada tozların yan etkilerimi bunlar sonucta labavatuar urunlerı sayılır kımyasallar

3ünüde kullanmandan dolayı değil zarar en iyisi gereken makroları besinlerden almaktır, tozlar bir yerden sonra insan için zararlı olabiliyor siz belirtilen miktarları geçmeyin.

zaten ben 5 ay gıbı kısa suredir yapıyorum sporu bunları denemek için aldım gerçekten etkileri varmı diye ama korktum şimdi kullanmaya

Ayrıca her toz bir organa yan etki yapabilir bir dahiliye uzmanınına gidin ve o organınızda kronik bir hastalık yada sıradışı bir durum olup olmadığını sorun ve kullanacağınız supplementleri belirtin Creatine için böbrek Protein için karaciğer gibi.

ben hepsinden gunde 1 olcek alıcam zaten ama şimdi protein tozunun içindede 2 gram kreatin var bide ekstra 5 alıyorum bu zararlımı olur

Biz insan oğu olarak ne zaman toz içmeye başladık? Eğer zaten makrolarını tamamlıyabiliyorsan almana gerek yok sadece Creatini tamamlayabilirsin onun dışında supplementlere beslenmen iyisi kullanmana gerek yok.

Günde 7 gram Creatine böbrekleri çok yorar günde ne kadar su tüketiyorsunuz?

4-5 litre içiyorum su

anladım saolun peki benim yani en güvenli şekilde bunları nası kullanmam lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı