BCAA tavsiyeleri

Her gün günlük proteini (Tavuk göğüsü,et,balık) karşılacayacak maddiyatın varsa,protein tozu kullanmanıza ihtiyacınız yok. Çoğu arkadaş sadece merakından içiyor. İlk etapta daima önemli olan besinlerdir. Protein tozu 'destektir.' bunu unutma hiçbir zaman.
-BCAA para israfı mı? Bilmem ama ben 41 kilo vermiş ve yıllardır spor yapan birisi olarak söylüyorum. Eğer ciddi enerji kaybınız olursa,BCAA ve pre workout hayat kurtarır. Ancak pre workout'u bitirip 1 ay bırakmanızı tavsiye ediyorum. Kendi enerjine dönebil diye. 1 ay sonra yeniden pre workout alabilirsin. İsraf demek için,genel bir şikayetin olması gerekir. Mesela ben memnunum. Kas ağrılarını geçirmiyor evet ama daha az ağrımasına yardımcı oluyor. Ve bana sorarsan 4-5 aydan aşağı supplement kullanma. İlk spora,temiz beslenme ile oturtmaya çalış. Daha sonrasında kendi vücuduna göre hareket et. İlk etap,spor ve diyetisyendir.

Son düzenleme:
Alacağınız en ucuz ürünler Protein Ocean ve Supplementler.com ürünleridir, bunun altına inmek sağlığınıza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.
Ironmaxx 100% Whey Isolate 2000 Gr - Protein Evi buna yorumunuz ne olur

Her gün günlük proteini (tavuk göğsü, et, balık) karşılacayacak maddiyatın varsa, protein tozu kullanmanıza ihtiyacınız yok. Çoğu arkadaş sadece merakından içiyor. İlk etapta daima önemli olan besinlendir. Protein tozu 'destektir.' bunu unutma hiçbir zaman.
-BCAA para israfı mı? Bilmem ama ben 41 kilo vermiş ve yıllardır spor yapan birisi olarak söylüyorum. Eğer ciddi enerji kaybınız olursa, BCAA ve pre workout hayat kurtarır. Ancak pre Workout'u bitirip 1 ay bırakmanızı tavsiye ediyorum. Kendi enerjine dönebil diye. 1 ay sonra yeniden pre workout alabilirsin. İsraf demek için, genel bir şikayetin olması gerekir. Mesela ben memnunum. Kas ağrılarını geçirmiyor evet ama daha az ağrımasına yardımcı oluyor. Ve bana sorarsan 4-5 aydan aşağı supplement kullanma. İlk spora, temiz beslenme ile oturtmaya çalış. Daha sonrasında kendi vücuduna göre hareket et. İlk etap, spor ve diyetisyendir.

Hocam 2 aydır güzel program oturttum beslenme açısınan ama öğrenci evine çıkınca yemek düzenim çok kötü olacak bu kaçınılmaz çok kötü olmasa bile en azından şu anki kadar iyi olamayacak o yüzden protein tozu ve BCAA kullanma fikri geldi aklıma destek olarak protein tozu olarak veya BCAA olarak önerebileceğin marka var mı?

Çok olmasın maksimum 800e kadar olabilir.

Ben de bayağı araştırarak bunu buldum. SSN gayet bilindik bir marka ve içeriği gayet iyi. Alacaksanız bu fiyata bunu alın. supgurme10 koduyla da indirimi var.

Alacağınız en ucuz ürünler Proteinocean ve Supplementler.com ürünleridir, bunun altına inmek sağlığınıza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.

Proteinocean hiç de ucuz değil hocam.

Ironmaxx 100% Whey Isolate 2000 Gr - Protein Evi buna yorumunuz ne olur

Hocam 2 aydır güzel program oturttum beslenme açısınan ama öğrenci evine çıkınca yemek düzenim çok kötü olacak bu kaçınılmaz çok kötü olmasa bile en azından şu anki kadar iyi olamayacak o yüzden protein tozu ve BCAA kullanma fikri geldi aklıma destek olarak protein tozu olarak veya BCAA olarak önerebileceğin marka var mı?
Kardeşim selamlar en başta. Ben kademe üzerine spor hocalığını için çalışıyorum. Kitaptan bilgi veriyim sana.. Ezbere değil. Protein tozu çoğunun dediği gibi 'whey protein' en kalitelilerden birisidir. BCAA olarak Ronnie Coleman Signature Series BCAA XS 2:1:1 Powder 183 Gr - BCAA bunu tavsiye ediyorum. Ama kalmamış. Ben memnunum açıkcası tadı da güzel. Zaten bu ülkemiz şartların da,vallahi ben haftalık 1k - 1.5k ödüyorum sadece yemeğe.. Az kaldı jonta yakıcam :D

Kardeşim selam en başta. Ben kademe üzerine spor hocalığını için çalışıyorum. Kitaptan bilgi vereyim sana. Ezbere değil. Protein tozu çoğunun dediği gibi 'whey protein' en kalitelilerden birisidir. BCAA olarak Ronnie Coleman Signature Series BCAA XS 2:1:1 Powder 183 Gr - BCAA bunu tavsiye ediyorum. Ama kalmamış. Ben memnunum açıkçası tadı da güzel. Zaten bu ülkemiz şartların da, vallahi ben haftalık 1K - 1.5k ödüyorum sadece yemeğe. Az kaldı jonta yakıcam :D

Hocam çoğu insan BCAA boş ürün diyorlar siz katılmıyor musunuz buna? Bahsettiğiniz enerji plasebo olabilir mi?

Hocam çoğu insan BCAA boş ürün diyorlar siz katılmıyor musunuz buna? Bahsettiğiniz enerji plasebo olabilir mi?
ATP enerjisinden bahsediyorum. 110 kilo olan bireyin,40 kilo verip eski enerjisi olmaması gibi. Bence BCAA yarıyor. Kasların ağrısını daha azaltıyor. ‘Bence.’ - Tavsiye ediyorum kişisel deneyimim. Ki : Bu kiloları veren pro workout kullanmalı direkt. BCAA ile.

SSN %100 WHEY REFUEL 1980 GR hocam bu marka grizzonedan daha iyi olduğu için bunu aldım teşekkürler önerilerin için

Ben de bayağı araştırarak bunu buldum. SSN gayet bilindik bir marka ve içeriği gayet iyi. Alacaksanız bu fiyata bunu alın. Supgurme10 koduyla da indirimi var.

Proteinocean hiç de ucuz değil hocam.

SSN %100 WHEY REFUEL 1980 GR hocam bu sitede bir sıkıntı yok değil mi piyasanın altında ve vergi numarası falan istiyor bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
SSN %100 WHEY REFUEL 1980 GR hocam bu marka Grizzone'dan daha iyi olduğu için bunu aldım teşekkürler önerilerin için.

SSN %100 WHEY REFUEL 1980 GR hocam bu sitede bir sıkıntı yok değil mi piyasanın altında ve vergi numarası falan istiyor bir sıkıntı olur mu?

Olmaz hocam indirimli olduğu için o siteyi attım. Kendim de oradan aldım ertesi gün eline ulaşıyor merak etme. Yine de güvenmiyorsanız SSN sitesinden alabilirsiniz bir tık daha pahalıya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı