Be Quiet System Power 9 çift kanal 12V problem oluşturur mu?

skysea28

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirtmiş olduğum "Be Quiet! System Power 9 600W" isimli güç kaynağını satın almak istiyordum fakat çift kanal 12V'den güç sağladığını gördüm. Sizce çift kanal olması benim için bir problem oluşturur mu? Güç kaynağı hakkında Türkçe olarak bilgi bulamadım. Sistemimi aşağıya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ryzen 5 3600-XFX 5600 XT thicc 3 ULTRA-2x8GB RAM-kasamda da 4 tane fan bulunmakta. PSU konusunda 2. kez konu açıyorum kusura bakmayın fakat bu PSU konusunda bilgi bulamadığım için sizlere danışmak istedim. Teşekkür ederim.

Be Quiet!'in Türkiye distrübitörlüğünü bilişimport yapmaktaymış.Cooler Master ve Corsair gibi 2 yıl garanti sunuyorlar.O konuda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Tek endişelendiğim konu çift kanal olması.Diğer konularda ise Corsair ve Cooler Master'in aynı fiyat skalasındaki ürünlerine oranla daha iyiler diye düşünüyorum.

Eğer mühendisleri çift kanal uygun gördüyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Zaten ürün kaliteli. En kötüsünü düşünüyorsanız bir tane akım korumalı priz alarak sorunu çözebilirsiniz.
Çift kanal besleme ile ilgiliyse (tam ne demek bilmiyorum o yüzden bu olayı da değerlendiriyorum) eğer 2060 Super'den yüksek bir ekran kartınız yoksa 600W bile gayet yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı